Topul ceasurilor pentru barbati: Modele si marci recomandate in 2021

Topul ceasurilor pentru barbati: Modele si marci recomandate in 2021

Astăzi, viața se mișcă mai repede ca oricând. Noțiunea timpului este esențială în acest secol. Așadar, de ce să nu o faci cu stil? Ceasurile nu se demodează niciodată. Chiar dacă există ceasuri pe telefoane, nimic nu egalează eleganța deosebită a unui ceas frumos realizat.

Top 10 cele mai bune ceasuri bărbătești

Pentru unii dintre noi, ceasurile reprezintă o investiție emoțională, poate chiar o moștenire de familie. Așa că, de ce să nu existe la încheietura mâinii tale cel mai bun ceas? Astăzi, îți vom prezenta un top 10 al celor mai bune ceasuri bărbătești.

10. GROVANA

Grovana a marcat un moment important în 2014: 90 de ani de existenţă pe piaţa atemporală a orologeriei premium. Compania elveţiană este unul dintre jucătorii importanţi din industria producţiei de ceasuri elveţiene şi oferă o gamă largă de instrumente de măsurat timpul.

Calitatea şi fiabilitatea vine la preţuri accesibile atunci când este vorba despre renumitul brand elveţian.

Grovana rămâne un ceas de buget pe care îl poți folosi pentru orice situație.

De la ceasuri fashion la cronometre sport, cu forme rotunde sau unghiulare, Grovana poate mulțumi o varietate largă de impatimiti ai ceasurilor. În fabricile Grovana, fiecare componentă intrată în producție este riguros verificată pentru a se asigura că îndeplinește standardele impuse de calitate și durabilitate. Ceasurile de top ale brandului Grovana sunt placate cu aur, insa toate ceasurile acestui brand au geam din cristal de safir și rezistă până la 300m sub apă.

Fiecare produs este ansamblat manual, curelele din piele sau bratarile sunt tratate anti-alergenic si au certificat de garanție internațională tipărit în 8 limbi.

Linia Swiss Alpine ne aduce ceasuri cu numeroase caracteristici sportive, dar totodată elegante (pentru care plătești deseori dublu atunci când alegi un brand de calitate superioară).

Grovana

9. Swiss Military by Chrono

Filozofia brand-ului Swiss Military se evidentiaza in caracteristicile acestor ceasuri uimitoare cu aplicatii militare: rezistenta la apa, robustete, functionalitate, fiabilitate, vizibilitate in intuneric, acuratete ridicata, cronometrare, mecanisme quartz sau automatice, carcase solide din otel inoxidabil si multe modele cu geam safir cristal.

Colectia este formata din ceasuri adresate barbatilor moderni, dar care isi doresc in acelasi timp un ceas cu design sport.

Preturile accesibile fac din ceasurile Swiss Military alegerea potrivita pentru o clientela plina de viata si in cautare de aventuri.

swiss military

8. BERING

Cauţi un ceas care să arate incredibil de bine şi în acelaşi timp să fie rezistent? Bering are ceva pentru tine. Bering este un brand nou pe piaţa internaţională a orologeriei, dar s-a impus încă din primul moment în topul marilor producători de ceasuri, graţie designului deosebit de simplu, a preciziei cu care funcţionează mecanismele de măsurare a timpului şi a materialelor de înaltă calitate din care sunt confecţionate ceasurile. Ceasurile Bering sunt un mix perfect de stil, forţă, rafinament şi durabilitate, toate inspirate din frumuseţea arctică.

Folosind procese inovatoare de fabricație, ceramica de înaltă tehnologie este una dintre cele mai inedite materiale de ceas. Durabil și imaculat, materialul este rezistent la zgarieturi si tratat hipoalergenic. Suprafața super-elegantă conferă materialului o "atingere lină", oferind o senzație unică de confort.

BERING

7. Cover

COVER a luat nastere ca urmare a dorintei de a oferi ceasuri Swiss Made rafinate, trendy si de inalta calitate, la preturi accesibile. Numele COVER este un simbol al design-ului inedit, intodeauna in ton cu actualitatea.

Ceasurile COVER sunt prezente in peste 45 de tari, produse cu acuratete in Elvetia si echipate cu mecanisme realizate de catre ETA sau Ronda, companii recunoscute pentru calitatea inalta. Toate ceasurile Cover sunt create in sediul COVER din Solothurn sub managementul lui Stephan Ingold care lucreaza in colaborare cu o echipa renumita de designeri de ceasuri din Elvetia. Toate modelele sunt lucrate si ansamblate manual si se adreseaza persoanelor care tin cont de trend-uri, isi doresc accesorii de calitate si comode si dau o importanta deosebita stilului personal.

cover

6. SWATCH

Povestea brandului elvețian de ceasuri Swatch este de fapt povestea unei revoluții în industria orologeriei. Apariția neașteptată a unui ceas elvețian din plastic a întors pe dos întreg sistemul de referință al meșteșugului ceasornicăriei. Se întâmpla în 1983, iar de atunci instrumentele de măsurat timpul au devenit mai mult decât accesorii care indică ore, minute și secunde. Un nou limbaj, un nou mod de a comunica fără a face uz de cuvinte. Ceasul Swatch este o expresie a bucuriei, o provocare. Swatch comunică și toată lumea înțelege.

SWATCH

5. RAYMOND WEIL

Raymond Weil este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți fabricanți de ceasuri din lume și în același timp una dintre companiile emblematice de pe piața orologeriei elvețiene. Raymond Weil, fondatorul brandului, a pus bazele propriei companii de ceasuri în 1976, moment în care industria ceasurilor se afla la cotitură. Odată cu aceasta, fondatorul label-ului elvețian a adus o nouă viziune asupra a ceea ce însemna fabricarea ceasurilor în perioada respectivă. Creațiile lui Weil au fost imediat apreciate atât de iubitorii amatori de ceasuri cât și de cunoscători.

RAYMOND WEIL

4. TISSOT

Tissot, cu deviza „Inovație prin tradiție", s-a aflat în elita orologeră internațională încă de la înființarea sa în 1853. Astăzi, Tissot este membru al Swatch Group, cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri din lume. De la primul ceas de buzunar cu două zone de fus orar în 1853 și până la ceasul cu tehnologia revoluționară T-Touch, Tissot a prezentat un număr de premiere în ceea ce privește tehnologia, materialele și design-ul. Materiale precum lemn, rocă sau sidef au încununat creațile brandului elvețian, dând lumii modele inedite și în același timp cu o extravaganță subtilă care excede limitele convenționalului. Tissot oferă o gamă extinsă de ceasuri de înaltă calitate la prețuri atractive.

tissot

3. LONGINES

Longines este cea mai veche marcă înregistrată în Organizația Internațională a Proprietății Intelectuale (WIPO), care de la inceput si pana in prezent pastreaza si utilizeaza denumirea și logo-ul inițiale. Longines înseamnă eleganță, tradiție și performanță - trei elemente de referință care stau la baza dezvoltarii și a perpetuării în timp a faimosului brand elevețian.

Astăzi, Longines combină frumusețea originală a celor mai remarcabile dintre produsele sale vechi cu tehnologia de vârf a ceasului. Modelele Heritage sunt un tribut adus spiritului de pionierat care a inspirat designerii Longines de la început. Produsele mărcii au însoțit mulți pionieri în aventurile lor în aer, pe uscat și sub mare. Cea mai mare parte a ceasurilor Longines se bazează pe această experiență. Acestea demonstrează continuitatea unui brand și capacitatea continuă a acestuia de a aduce un omagiu istoriei prin rafinament și eleganță.

longines

2. TAG HEUER

Faimosul producător de ceasuri elvețiene Tag Heuer nu face compromisuri atunci când vine vorba de calitate, urmând o filozofie ce îmbină inovația, perfecțiunea și precizia. Fiecare ceas TAG Heuer este unic. Măiestria orologeră elvețiană se îmbină cu cea mai avansată tehnologie pentru a garanta rafinamentul, calitatea şi perfecțiunea.

Cu cat ne apropiem de varful topului, putem vorbi despre perfectiune in orologeria elvetiana. Cu fiecare colectie, cu fiecare model de Formula 1 sau Carrera, Tag Heuer atinge desavarsirea barbatului de a purta un ceas pe mana.

carrera

1. CARL F BUCHERER

Ceasuri de o precizie care atinge perfecțiunea. Astfel sunt caracterizate modelele produse de brandul Carl F. Bucherer.

Compania elvețiană de ceasuri are o experiență de peste un secol în sectorul de producție al instrumentelor contemporane de măsurat timpul. Toate modelele se încadrează în segmentul premium de design și calitate. Tradiția îmbinată cu creativitatea și inovația, au fost marca cu care Carl F. Bucherer s-a impus în clasamentul celor mai prestigioși producători de ceasuri elvețiene.

bucherer


Concluzii

Te întrebi cum să alegi cel mai bun ceas pentru tine? Fie că te inspiri din acest top, fie că ai alte preferințe, descopera aici ceasul bărbătesc care ți se potrivește. Nu uita! Atunci când cumperi un ceas, este necesar să-l întreții corespunzător pentru o bună funcționare.



Search engine powered by ElasticSuite