PEARL ME UP

Articolele 1-16 din 34

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 • Articolele 1-16 din 34

  Pagina
  pe pagina
  Setati descendent

  Bijuterii de aur cu perle - de ce să le alegi? 

  În bijuterii, perlele sunt considerate un simbol al feminității și al frumuseții clasice. Perlele au început să fie combinate cu aur în bijuterii încă din timpuri vechi, bijuteriile de aur cu perle fiind adesea purtate ca simboluri ale statutului și rafinamentului. Designerii contemporani de bijuterii reinventează constant modul în care perlele de cultură sunt folosite în bijuterii.

  Tipuri de perle utilizate în bijuterii 

  Perlele reprezintă un simbol al eleganței și rafinamentului, fiind apreciate pentru strălucirea lor unică și formă perfectă. Ele se formează în natură, datorită unui proces de depunere succesivă de straturi, proces care poate dura ani de zile, conferind astfel bijuteriilor o valoare aparte. 

  • perlele naturale de apă dulce sunt cultivate în lacuri și râuri și pot avea o varietate de forme și culori. De exemplu, perlele South Sea, unele dintre cele mai mari și cele mai rare perle, sunt cultivate în apele mărilor dintre Australia și Indonesia;
  • perlele negre, cunoscute și sub numele de perlele Tahiti, sunt strălucitoare și au o culoare profundă, care variază de la gri închis la negru. Sunt extrem de valoroase datorită rarității lor; 
  • perlele Akoya pe care le regăsești de asemenea în colecțiile de coliere de la Bijuteria Gia sunt recunoscute pentru strălucirea lor superioară și simetria perfectă. Cultivate în principal în Japonia, sunt considerate unele dintre cele mai rafinate. De o calitate superioară, ele au o strălucire și o simetrie care le diferă de alte tipuri de perle. 

  Combinația dintre aur și perle aduce un aer de sofisticare și lux. Bijuteriile de aur cu perle pot servi ca piese statement atunci când sunt asortate cu ținute simple sau pot adăuga un plus de eleganță unei ținute sofisticate. 

  Cum să alegi bijuteria cu perle potrivită pentru tine? 

  La Bijuteria Gia păstrăm vie dragostea pentru perle rare și de aceea vei găsi o colecție de bijuterii sofisticate cu perle naturale din Sudul Africii, perle Akoya, perle negre Tahiti sau perle de cultură premium, sub formă de cercei, coliere, brățări și inele. Modelul bijuteriilor poate varia de la cele clasice, cu un singur șir de perle, la cele moderne, cu perle încorporate într-un design mai complex. 

  Dacă stilul tău personal este modern, bijuteriile cu design geometric sau cu perle negre de la Gia pot fi o alegere excelentă. Pentru evenimente formale, bijuteriile sofisticate cu perle de cultură pot fi o alegere bună, adăugând o notă de rafinament și eleganță. Pentru ocazii casual poți alege bijuterii mai discrete, cum ar fi un colier simplu cu o perlă. Acestea pot adăuga un strop de stil fără a fi prea ostentative. 

  Search engine powered by ElasticSuite