Primul meu DIAMANT

Articolele 1-16 din 49

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 • Articolele 1-16 din 49

  Pagina
  pe pagina
  Setati descendent

  Aurul si diamantele au fost privite dintotdeauna ca simboluri ale elegantei si rafinamentului! Te invitam sa descoperi intreaga colectie de bijuterii de aur cu diamante de la Bijuteria Gia! iti vei putea alege PRIMUL TAU DIAMANT, in functie de preferinte si de cele mai actuale tendinte de design! 

  De ce sa optez pentru bijuterii de aur cu diamante? 

  Bijuteriile noastre de aur cu diamante sunt adevarate opere de arta, care vor adauga stralucire oricarei tinutei! Fie ca optezi pentru cercei de aur sau inele din aur alb sau aur galben satinat, poti purta astfel de bijuterii la orice ocazie. Ele adauga rafinament si eleganta oricarei tinute, fiind un simbol al statutului si al rafinamentului, o afirmatie de stil. 

  Ce trebuie sa stiu despre cumpararea primei mele bijuterii de aur cu diamante? 

  Atunci cand vine vorba de alegerea bijuteriilor de aur cu diamante, este important sa cunosti conceptele de carate si claritate. Caratele se refera la greutatea diamantului, iar claritatea, la lipsa imperfectiunilor in si pe diamant. Cu cat un diamant are mai putine imperfectiuni, cu atat este mai valoros. 

  Pretul unei bijuterii de aur cu diamante este determinat de cele 4 C-URI: color (culoare), cut (taietura), carat (greutatea diamantului) si claritatea acestuia. La Bijuteria GIA iti punem la dispozitie cercei si inele din aur alb, aur galben sau galben satinat cu diamante superbe in culoare F (culoarea F face parte din prima scara de culori ale diamantului D-E-F, cele mai scumpe diamante), claritate VS1 (very small imperfections), VS2 sau SI1 (small imperfections) - se incadreaza de-asemenea in primul nivel de perfectiune al diamantelor pe scara de valori. 

  Daca preferi un stil clasic, poti opta pentru bijuterii timeless cu monturi clasice dar trainice. Pe de alta parte, daca stilul tau este modern, ai putea fi tentata de bijuteriile noastre cu design geometric, suprafete satinate de aur ori sau culori neobisnuite ale aurului cu diamante sampanie.

  Cum pot sa ma asigur de investitia mea de bijuterii de aur si diamante?

  Atat aurul, cat si diamantele, sunt investitii de valoare care isi mentin valoarea si vor rezista testului timpului. Aurul nu se deterioreaza, chiar daca bijuteria sufera deteriorari, aurul ramane o moneda lichida pe care o poti aduce tot la noi la GIA pentru valorificare ca materie prima, in timp ce diamantele sunt cele mai dure pietre pretioase de pe planeta. Ele sunt o investitie de valoare, cu o durabilitate exceptionala. Bijuteriile de aur cu diamante pot fi lasate mostenire daca sunt ingrijite corespunzator.

  Cum ingrijesc bijuteriile de aur cu diamante? 

  Bijuteriile de aur cu diamante ar trebui protejate de expunerea la cosmetice, parfumuri sau produse de curatare. Expunerea la aceste substante poate cauza o deteriorare a stralucirii diamantelor si poate afecta aurul. Pentru curatare foloseste o solutie blanda de apa calda si sapun sau un produs de curatare special conceput. Pastreaza bijuteriile intr-un loc uscat si sigur, preferabil intr-o cutie de bijuterii cu compartimente separate.

  Verificarea periodica a bijuteriilor te va ajuta sa detectezi orice semne de uzura sau deteriorare. Bijutierul nostru poate face un control al monturii diamantelor, in atelierul nostru GIA, pentru a te asigura ca acestea sunt inca bine fixate. 

  La Bijuteria GIA, toate bijuteriile vin cu un certificat care confirma autenticitatea aurului si a diamantelor. Acest lucru nu numai ca iti ofera linistea sufleteasca de care ai nevoie, dar asigura si faptul ca investitia ta este una sigura!

  Search engine powered by ElasticSuite