Despre noi

 

GIA este universul rafinamentului, care se simte si se lasa mostenire.

Am facut o selectie de piese pretioase din cele cinci magazine pe care le avem in vestul tarii pentru a va propune diverse obiecte: de la bijuterii delicate din aur sau bijuterii unice cu pietre naturale ca niste flăcări colorate, care duc cu gândul la comori ascunse, pana la ceasuri elvetiene cu mecanisme complexe - prin toate am creat o lume menită să ne înconjoare cu rafinament si să traseze emotia iubirii exprimata prin stralucirea diamantelor.

Bijuteriile din aur au o valoare intrinsecă si devin tot mai pretioase in timp, pentru ca poartă în ele o încărcătură emoțională, fiind sursa celor mai personale și memorabile povești de familie. La modă timp de generații la rând, bijuteriile din aur sunt o investiție excelentă și o constantă sursă de inspirație.

Oamenii isi doresc ceasuri elvetiene pentru sentimentul perfectiunii oferit de mecanismul complex si finetea cu care acesta este facut vizibil. Fiecare brand cunoscut de ceasuri are piese specifice si nu ne indoim niciodata de exactitatea si calitatea ceasurilor elvetiene. Intr-o lume in care toti ne dorim sa fim unici si ne facem alegerile cu mare atentie, noi punem mare pret pe consultanta fara compromisuri in achizitionarea unui ceas care sa corespunda perfect personalitatii tale sau in alegerea unei bijuterii pretioase pe care o vei lasa mostenire.

Puterea de a te simti diferit o determina si design-ul modern adus in scena odata cu traditia.

Experimenteaza pana in ultima secunda universul GIA si lasa-te recalibrat de piesele exceptionale prezente in sectiunea noastra de produse.

Search engine powered by ElasticSuite