2 Articole

pe pagina
Setati descendent

2 Articole

pe pagina
Setati descendent

Culoarea fascinantă nu este singurul criteriu pentru care smaraldele sunt și au fost atât de adorate de-a lungul timpului. Verdele fascinant al acestui cristal, de la care provine și denumirea sa - smaragdus sau esmeralde, este cauzat de impuritățile conținute, culoarea fiind un indicator prețios în ceea ce privește calitatea și prețul.

În colecțiile Gia vei descoperi bijuterii de aur cu pietre prețioase unice, inele sau coliere cu forme și design care pun cel mai bine în evidenta strălucirea aparte a unor smaralde. Tăieturile dreptunghiulare sau octogonale, de tip Cabochon sunt cele mai potrivite pentru a evidenția cât mai bine culoarea și opacitatea naturala a acestor pietre prețioase unice. Din acest motiv, aceste bijuterii sunt cadouri perfecte pentru aniversari sau logodna. Descoperă inelele incrustate cu diamante naturale în culoare G și claritate VS1, unde cristalul de smarald apare în toată splendoarea sa, asemeni unei prințese din poveste. 

În colecțiile noastre vei regăsi smaralde desăvârșite, de o claritate mare și culoarea de un verde roial perfect. Modelele Best Seller sunt cele cu cut octogonal impecabil, femeia care poarta astfel de bijuterii rafinate fiind imaginata într-o aură de strălucire regala. Cu smaralde naturale columbiene sau smaralde sustenabile (realizate din fragmente naturale ramase de la alte taieturi), la Gia poti alege in functie de buget si stil.

Bijuterii impecabile și mereu moderne, inelele sau colierele cu diamante și smaralde sunt un adevărat vis împlinit. Inelele noastre se pot purta pe orice deget, fiind foarte în trend și fascinant incluiv purtarea unui inel roial pe degetul mic. 

Descoperă cu noi cele mai frumoase și mai prețioase bijuterii din aur cu smaralde înconjurate de diamante! Un look desăvârșit, pentru o eleganta atemporala.

Search engine powered by ElasticSuite