14 Articole

pe pagina
Setati descendent
 • 14 Articole

  pe pagina
  Setati descendent

  Colierele, inelele sau cerceii cu pietre prețioase inconjurate de mici diamante sunt bijuterii clasice dar mereu actuale, în care măiestria artizanilor creatori este de neegalat. Astfel de achiziții sunt oricand o investiție în elegantă și rafinament, pentru a conferi celor care le poarta un aspect fascinant si atemporal.

  Descoperă în colecția noastră de bijuterii de aur cu pietre prețioase, rubine și topaze, piese cu un look aparte, precum inele sau coliere din aur alb 18K cu pandantiv! Astfel de accesorii îndrăznețe, precum cele cu rubin de 1,30 ct si diamante, sunt lucrate cu măiestrie în prestigioase fabrici italienesti, fiind menite să atragă atenția prin detalii unice. Tăieturile ovale, de tip Ottagon urmăresc să evidențieze cât mai bine strălucirea și farmecul pietrelor rare, colorate în nuanțe din cele mai diverse și apoi montate in inele și pandantive superbe.

  Explorează în continuare lumea pietrelor prețioase în culori vibrante, precum inele sau coliere cu rubine vibrante sau topaze delicate. Vei regasi în colecțiile Gia bijuterii cu topaz natural rar provenit din regiunea Kashmir (India/Pakistan), zonă vestită pentru cristalele sale în nuanțe deosebit de rare și de frumoase de albastru. Astfel de topaze sunt greu de importat datorită situației politice din zona, ceea ce face ca o asemenea bijuterie să fie cu atât mai prețioasă. Incrustat cu diamante laterale în culoare G și de claritate VS1, un inel cu topaz este fabulos, perfect pentru a fi purtat și lăsat moștenire.

  Tot în colecțiile noastre de bijuterii cu pietre prețioase vei găsi piese semnate de designeri si bijutieri faimoși, precum cele semnate Alfieri & St John. Inelele de colectie din aur alb de 18k cu rubine si diamante 0,47ct, de culoare G, claritate și taietura navette au montate rubine cu taietura princess și baguette de 2,84 ct. 

  Datorită rarității, a duritatii pietrei și a valorii pe care o are, rubinul natural face parte din colecția pietrelor prețioase, alaturi de safir, smarald și diamante. Considerat piatra regilor, rubinul are o culoare superbă, nobila prin lumina din interior, valoarea ei depășind chiar și pe cea a diamantului în vremurile de demult. 

  Toate bijuteriile noastre din colecțiile Gia au diamantele de culoare G si claritate VS, astfel incat nu vei da greș cu oricare asemenea alegere splendida, delicată și atemporală.

  Search engine powered by ElasticSuite