6 Articole

pe pagina
Setati descendent

6 Articole

pe pagina
Setati descendent

Noblețe și adevăr, sinceritate și credință - acestea sunt caracteristicile pe care se consideră că le poartă cu sine o piatră prețioasă albastră, profundă precum adâncul oceanelor. Safirul este considerat piatra regilor sau a înțelepților, fiind asociată de secole cu regalitatea sau spiritualitatea.

La fel ca rubinele si smaraldele, safirele au creat la rândul lor istorie. De la celebrul inel al prințesei Diana, cunoscut în întreaga lume, la colierul cu cel mai mare safir tăiat vreodată dăruit la încoronare Reginei Maria a României, purtarea unor astfel de bijuterii cu prețioase prețioase a însemnat întotdeauna pentru deținătoarele lor adevărate exerciții de grație, forță și personalitate. În plus, prin modelele și tăieturile alese, safirele au adus mereu tradiția mai aproape de modernitate. 

Un safir este o piatra prețioasă care poate lua multe nuanțe și culori, de la albastrul profund al marii îndepărtate la galben, verde, portocaliu, roz sau purpuriu. În colecțiile Gia vei regăsi bijuterii de aur galben sau alb care pun în evidență claritatea și strălucirea unor safire de un albastru roial.

Fie că este vorba despre inele cu aur alb de 18K completate de diamante de top, în culoare G, claritate VS și tăietură ovală sau despre prețioasa tăietură Ottagon, astfel de bijuterii fascinează și conferă femeii care le poarta o noblețe și o sofisticare aparte.

Pietrele mari, desăvârșite, de formă ovală sau cu tăietura de tip smarald a safirului central sunt mereu în ton cu persoana care le poarta, interesată de alegeri rafinate și prețioase. Impunătoare și elegante, bijuteriile cu safir conferă un look prețios indiferent în ce combinație vestimentară sunt purtate. Inel, colier sau cercei cu safire, poartă o bijuterie regală de acest fel pentru a-ți evidenția unicitatea și rafinamentul!

Search engine powered by ElasticSuite