Ce este aurul alb: Totul despre compozitie, caracteristici si avantaje

Ce este aurul alb: Totul despre compozitie, caracteristici si avantaje

În fiecare zi, ne trec pragul o multime de clienți care admira si cumpara bijuterii din aur.

Fie că vorbim despre inele de logodna din aur alb, coliere, cercei sau bratari din aur alb, toată lumea vrea să încerce acest metal prețios strălucitor asemănător oglinzii. Acest lucru ne face pe mulți sa ne intrebam „Ce este de fapt aurul alb?”

Ce este aurul alb?

5,235 White Gold Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStockCu toții știm despre aurul galben - un metal prețios strălucitor, galben strălucitor, care simbolizează lumina soarelui. Chiar dacă aurul galben este popular, întotdeauna a existat un interes enorm pentru aurul alb, in special in alegerea bijuteriilor cu diamante. Stralucirea diamantelor albe este potentata de aurul alb.

Aurul alb este fabricat din aur galben și aliaje deschise la culoare precum paladiu. Odată realizată bijuteria din aur alb, aceasta este scufundata într-o soluție de rodiu care îi conferă strălucirea sa finală de crom, procesul este cunoscut sub numele de „placare cu rodiu” și este aplicat tuturor bijuteriilor din aur alb pentru a-i spori culoarea și strălucirea.

Avantajele bijuteriilor din aur alb:


Pe lângă strălucirea superbă a cromului, a avea bijuterii din aur alb poate servi mai multor scopuri:

- Aurul alb este o alternativă mai scumpa si mai rafinata a platinei - dacă sunteți în căutarea unui aspect de platină, dar doriti sa valoreze mai mult materia de baza, aurul alb este opțiunea perfectă;
- Deoarece aurul alb este placat cu rodiu, acest strat protejează bijuteria de zgârieturi superficiale;
- Aurul alb este o culoare albă crom, așa că se potrivește cu ușurință cu diamantele și alte pietre pretioase in diferite culori - vei avea o mulțime de variante la alegere!
- Și, desigur, arată si straluceste frumos!

Pastreaza aurul alb strălucitor!

La Gia, recomandăm clienților noștri o curatare profesionala si o rodiere a inelelor din aur alb la fiecare doi ani. Cu toate acestea, dacă lucrați cu mâinile sau dacă intrati în contact frecvent cu diferite substanțe chimice (cum ar fi produsele de curățare), poate vor fi necesare mai des aceste interventii. Deci depinde cu adevărat de cum aveti grijă de inelele din aur alb. Rodiul de pe alte bijuterii din aur alb nu se uzează la fel de repede (din moment ce nu este pe deget, care se atinge mereu de alte obiecte), deci vor rezista mai mult înainte de a avea nevoie de o replacare. Ingrijite corespunzator, bijuteriile din aur pot fi purtate generatii la rand.

Cum să ai grijă de aurul tău alb?

După ce ați citit toate cele de mai sus despre aurul alb, s-ar putea să vă gândiți „asta sună a multă muncă pentru bijuterii din aur alb!” Dar nu va alarmati, există câțiva pași simpli pe care îi puteti efectua pentru a va asigura că aurul alb durează cât mai mult posibil:

1. Scoateți orice bijuterie din aur alb înainte de a efectua sarcini murdare sau practice.
2. Nu înotați în timp ce purtați aur alb, deoarece substanțele chimice din apă (clorul) pot reacționa cu placarea.
3. Îndepărtați obiectele din aur alb când faceți baie și dormiți.
4. Ține-ți aurul alb departe de alte metale. De exemplu, nu purtați un inel de aur galben lângă un inel de aur alb, deoarece placarea se poate îndepărta mai repede.
5. Curătati în mod regulat bijuteriile din aur alb la bijutier.
6. Urmați sfaturile noastre de curățare a bijuteriilor acasa.

Urmând acești pași, placarea cu rodiu a aurului alb poate dura cât mai mult posibil - totul depinde de cât de mult aveti grijă de bijuteriile dvs! Credeți sau nu, avem clienți care poarta bijuteriile din aur alb cumparate de la noi deja la a doua generatie. Acest lucru ne ofera incredere si noua si voua.

Preferi aurul galben, aurul roz, aurul alb sau platina?

Anunțați-ne pe Facebook și Instagram.



Search engine powered by ElasticSuite