Stilul vestimentar elegant: Reguli de baza si idei de tinute

Stilul vestimentar elegant: Reguli de baza si idei de tinute

Tuturor ne este cunoscut termenul de stiluri vestimentare, insa nu toti le cunoastem pe cele de baza si este normal acest lucru, de-obicei fiecare femeie il cunoaste doar pe cel in care se regaseste.

Pentru inceput, sa amintim cele 7 stiluri de baza: clasic, feminin, dramatic, natural, creativ, elegant si sexy. In timp ce majoritatea femeilor au un singur stil vestimentar in care se incadreaza, suntem multe alte femei care obisnuim sa combinam doua sau cateodata chiar trei stiluri pentru a ne potrivi cu diferite medii din care facem parte.

Un exemplu foarte bun este o femeie de afaceri care se regaseste cel mai bine in stilul feminin, cu culori pastelate, dantela si puloverele pufoase.

In timp ce acest stil este foarte bun acasa, cand iese in oras sau la anumite evenimente, nu se potriveste la birou, unde imbracandu-se astfel, si-ar pierde autoritatea si increderea pe care ceilalti o au in ea, deci acolo va trebui sa se imbrace clasic.

STILUL ELEGANT

Impresia vizuala: Femeia sofisticata si impunatoare

Impresia psihologica: influenta, cu statut social ridicat, bogata si meticuloasa

Cel mai mare beneficiu al stilului: castiga incredere foarte repede

Cel mai mare minus al stilului: perfectiunea acestui stil ii poate face pe altii sa se simta inferiori

Iata aici cateva piese de care sa tineti cont pentru a contura un stil elegant impecabil, accesorizat cu bijuterii din aur cu perle si pietre pretioase.

stil vestimentar, 7 stiluri de baza, elegant

stil vestimentar, 7 stiluri de baza, elegant

Stilul elegant se preteaza pentru o femeie cu pozitie, la evenimentele aparte pentru absolut toata lumea, gale, la petreceri de tip corporate, nunti, botezuri si alte ocazii speciale. Prin urmare, se impun tinute confectionate din texturi pretioase (matase, tafta, brocard, poate chiar paiete - pentru rochiile de seara). Accesoriile utilizate vor fi, de asemenea, realizate din materiale stralucitoare si nobile.

Piese cheie: rochii de ocazie, salopete office, pantofii stiletto, sandale cu toc inalt, deux piece-uri din materiale pretentioase.

  • Ideal pentru: Femeia sofisticata si rafinata.
  • Beneficii: Confera incredere si statut.
  • Minusuri: Atunci cand nu este realizata corespunzator, o tinuta eleganta poate atinge limita vulgaritatii.
  • Secretul unei tinute elegante reusite: Sentimentul de putere transmis de bijuteriile scumpe si expunerea unei siluete bine proportionata datorita culorile si tocurilor.
  • Bijuterii recomandate: va trebui sa investesti in bijuterii scumpe din aur cu perle si pietre pretioase. Diamantele sunt nelipsite din stilul elegant.

Flori din aurExplozia de margarete




Search engine powered by ElasticSuite