Stil vestimentar masculin: Piese si accesorii esentiale

Stil vestimentar masculin: Piese si accesorii esentiale

Când vorbim despre moda masculină, ne uităm în istoria secolului XX şi observăm că aici schimbările de imagine apar mult mai lent decât în moda feminină, care a operat transformări spectaculoase într-un timp foarte scurt.

Dacă vom compara garderoba unui bărbat cu garderoba unei femei, vom constata că domnii au mult mai puţine lucruri, iar garderoba masculină se bazează pe confort şi consistenţă.

De-aceea, sa trecem direct la subiect, exact cum le place barbatilor:

1. Poartă bine un costum

stil barbati

Cheia pentru un costum care arată bine este ca acesta sa ti se potriveasca. Un costum nu este plictisitor si impresionează prin modul în care îl porți, nu eticheta din interior. Chiar daca jobul iti impune purtarea zilnica a unui costum, nu evita un costum impecabil de seara sau de evenimente. Barbatii au tendinta sa creada ca sunt plictisitori daca aleg costumul, insa noutatea fiecaruia consta in atitudinea si stilul abordat de fiecare barbat.

2. Investeste cu înțelepciune într-un ceas

ceas barbati

Un ceas este ca o piesă de artă, alege-l pentru că-l iubești, nu pentru că crezi că ar putea face bani. Ceasurile sunt personale si marchează trecerea în timp. Dar trebuie să fie și practic!

Poti purta ceasurile in mod diversificat. Este deajuns sa investeti mai multi bani intr-un ceas care se potriveste perfect stilului tau zilnic, iar apoi sa optezi pentru modele sportive estetice, funcționale care merg cu orice și iti pot monitoriza activitatile sportive sau pe cele de la job. Cu toate acestea, un ceas încă trebuie să ți se potrivească. Deci indiferent de brandul ales, ceasurile sunt cea mai buna investitie din garderoba unui barbat.

3. Cheltuieste bani in accesorii din aur!

Butonii din aur, bratarile masculine cu insertii din aur sau chiar bratarile realizate integral din aur trebuie sa reprezinte o investitie pentru fiecare barbat, exact ca in cazul femeilor. Nu uita ca aurul este o valoare si daca tot porti accesorii, este important sa fie rafinate. Exact cum cheltui bani pe ochelari de soare calitativi de brand sau pe curele scumpe, sa nu te zgarcesti in achizitia unei bijuterii rafinate din aur sau a unui inel din aur cu piatra onix sau piatra lapislazuli (piatra lunii). Gaseste in magazinele noastre cele mai frumoase modele de inele, butoni din aur si bratari interlink din aur pentru barbati.

4. Reguli esentiale ale stilului masculin

Pentru a scoate maximum de potential dintr-o tinuta masculina, ia in considerare cateva reguli care te vor ajuta sa-ti asorteze piesele vestimentare corespunzator si sa le adaptezi contextului in care le porti.

Asorteaza corespunzator

In ceea ce priveste hainele, asortarea acestora este usoara. Lucrurile se complica in cazul unei tinute elegante, unde este obligatoriu sa asortezi pantofii cu cureaua. De asemenea, ia in considerare relatia dintre cromatica pieselor si sezon. Un exemplu este faptul ca stilul masculin iarna nu trebuie sa include haine deschise la culoare, pe cand, toamna, se recomanda nuantele de galben, maro, portocaliu si visiniu.

Cel mai important este sa stii cum sa iti poti pune in valoare trasaturile cu ajutorul tinutei tale. Asigura-te ca aceasta ti se potriveste, ca te caracterizeaza si combina stilurile in avantajul tau, in functie de context.



Search engine powered by ElasticSuite