Tot ce trebuie sa stii despre piercingurile din aur

Tot ce trebuie sa stii despre piercingurile din aur

Piercingul este o bijuterie extrem de sofisticata ce se poate armoniza frumos atat in ureche, cat si in buric sau in limba. Daca este realizat dintr-un material nobil, precum aurul, este cu atat mai pretios si il poti purta o perioada indelungata fara riscuri.

Bijuteriile pentru femei au un rol estetic important. Acestea completeaza frumusetea naturala si scoate in evidenta trasaturile intr-un mod subtil si elegant.

Cum sa alegi locul in care sa porti un piercing?

piercing de ureche

De-obicei fetele se inspira din revistele de moda preferate, in care stilistii priceputi accesorizeaza modele intr-un mod creativ sau tematic. Astfel ne sunt sugerate locurile in care piercingurile arata frumos din punct de vedere estetic.

Cea mai preferata zona pentru a purta piercinguri este urechea. Si sunt multe locuri cand vine vorba despre ureche. Poti accesoriza lobul interior, lobul exterior, poti urca pe ureche cu mai multe verigi din aur sau poti agata un pendulum lung cu perla de-alungul urechii. Daca iubesti perlele, opteaza pentru setul din aur cu trei perle in 3 dimensiuni diferite si potriveste-le una dupa alta. Vei creea un efect wow si vei obtine un look nobil si cool in acelasi timp.

Piercingurile noastre sunt din aur de 18k, tratate anti-alergenic, nu produc iritatii, sunt potrivite pentru gaurile proaspat realizate si ajuta la vindecarea lor. Se dezinfecteaza usor, sunt usoare, creative si cu mult bun gust.

Cum alegi piercingul potrivit pentru tine?

piercing aur

Alege piercingul potrivit in functie de subtonul pielii!

Piercingul din aur galben, datorita nuantei sale calde se armonizeaza foarte bine cu pielea persoanelor care au un subton cald. Alaturate, cele doua vor straluci intr-o lumina placuta, diafana. In schimb, piercingurile din aur alb se potrivesc persoanelor cu un subton al pielii rece. Culorile dintre cele doua se completeza intr-o stralucire echilibrata. Iar persoanele cu un subton neutru se pot bucura de acelasi efect indiferent ca poarta piercing din aur galben sau aur alb.

Nu ezita sa porti perle si diamante sub forma piercingurilor. Nu doar ca sunt pretioase, dar le poti purta toata viata fara riscul ca ele sa se oxideze, decolereze sau sa afecteze locul datorita materialelor dure.

Piercinguri de aur pentru ureche disponibile in magazinele noastre si online!

In bijuteriile GIA gasesti o varietate de piercinguri de aur de 18k, modele extrem de atractive. Pentru a acoperi o gama cat mai variata de preferinte, ti-am pregatit o colectie de piercinguri de aur, numita Diversa Piercing - pentru ureche, buric si limba.

Indrazneste sa fii diferita si sa atragi atentia asupra ta intr-un mod unic!

Completeaza-ti frumusetea cu piercingurile exclusive disponibile la Bijuteria Gia!



Search engine powered by ElasticSuite