Idei de cadouri pentru mama: Cum alegi cadoul, sfaturi si recomandari

Idei de cadouri pentru mama: Cum alegi cadoul, sfaturi si recomandari

Oferim cadouri mamei de ziua de nastere, aniversari de nume, 1 si 8 martie, Craciun, Paste si alte sarbatori anuale, iar de fiecare data avem grija ca acest dar sa fie special.

Unii preferam sa alegem drept cadouri pentru cea mai buna mama obiecte cu semnificatie speciala si personala, fie ca este vorba de bijuterii sau decoratiuni.

Mama este fiinta care ne-a dat intotdeauna totul din toate punctele de vedere si este greu sa valorificam pretuirea si recunostinta intr-un simplu cadou material, insa sa nu uitam ca mamele iubesc orice gest din partea noastra. De-aceea ne luam timp, cautam idei si mici bucurii care ii pot transmite intr-un fel sau altul, iubirea noastra.

Printre idei de cadouri pentru mama se numara si cele legate de moda si accesorii, moduri de relaxare, ingrijire personala si cosmetica. In cazul in care nu ai timp sa mergi prin magazine pentru a cauta cadoul perfect pentru mama, ai putea sa arunci o privire online, in categoriile noastre de bijuterii de femei, unde vei gasi o serie de idei si sugestii pentru toate gusturile.

Iar noi iti vom oferi cateva idei in functie de ocazie!

1. Cercei

O idee de cadou pentru mama de ziua de nastere ar fi o pereche de cercei deosebiti. Daca prefera lucrurile simple si de calitate, atunci poti alege modele din aur, cu un design finut si delicat, de purtat la orice tip de look si isi aminti cu drag de atentia ta de cate ori se va privi in oglinda. Pentru femeile care prefera ceva mai evident, atunci sunt potriviti cerceii mari din aur, in forme unice si design deosebit care o va pune in valoare cu fiecare ocazie ivita sa ii poarte.

2. Un buchet de flori din aur

De 8 martie ai putea sa alegi pentru mama un altfel de buchet de flori! Unul pe care sa il aiba toata viata si sa il poarte cu drag pe chipul ei. Un buchet de bujori din aur, margaretele noastre unice din aur, florile Ranunculus cu diamante - toate ii vor aduce primavara pe chip si ii vor incalzi sufletul indiferent de anotimp.


3. Un ceas elegant sau un smartwatch

Despre dorinta oricarei mame de a avea un ceas elegant stim deja si urmeaza doar sa ii alegem Longines-ul sau Tissot-ul potrivit stilului ei.

Insa despre ideea unui smartwatch ce parere ai? Nu, gadget-urile nu sunt doar pentru millennials sau generatia Z. Desi, intr-adevar, este foarte probabil ca mama ta nu il va folosi la intreaga lui capacitate, astfel de device-uri au si functii speciale care ii ajuta pe cei mai in varsta dintre noi sa acorde o mai mare atentie sanatatii lor si sa aiba un stil de viata mai activ.

Modelele noastre de Garmin pot chiar sa masoare saturatia de oxigen a sangelui, sa monitorizeze ritmul cardiac, sa efectueze un EKG si sa sune la 112 daca simt ca persoana care le poarta a suferit o cazatura puternica. Cu alte cuvinte, un ajutor de nadejde cand vine vorba de sanatate, ceea ce il face un cadou nespus de pretios.

Asa ca daca vrei sa ii faci mamei tale un cadou inedit, te asteptam in magazinele noastre din Timisoara sau online sa arunci un ochi peste ceasurile noastre de dama.

Idei de cadouri pentru mama soacra

Se spune despre soacra ca este ca o a doua mama, fiind numeroase relatiile stranse dintre acestea si nurori. Ne vom referi la cateva idei de cadouri pentru mama soacra, care sa o incante si sa o faca sa zambeasca, indiferent de ocazie sau aniversare.


Cadouri pentru mama soacra de craciun

Ca prima sugestie de cadou de craciun pentru mama soacra ne-am gandit la bijuterii din aur cu perle naturalebijuterii din aur cu perle naturale. Acestea transmit nobletea relatiei pe care o aveti, iar perlele sunt preferatele accesorii ale doamnelor soacre. Daca vrei ceva mai simplu, insa util, o brosa lucrata manual este cadoul perfect pentru craciun. In ceea ce priveste accesoriile, un ceas de mana din aur poate fi o amintire de suflet pentru mama soacra.

Brose si ceasuri din aur gasiti in toate magazinele noastre fizice din vestul tarii.

Tu ce cadou ii vei oferi mamei tale?

Speram ca te-am inspirat si ca ti-am dat cateva idei grozave ca sa alegi cele mai potrivite cadouri pentru mama ta!

Cu drag,

Familia Gia.



Search engine powered by ElasticSuite