Idei de cadouri pentru barbati de aniversare: recomandari accesorii, bijuterii si ceasuri

Idei de cadouri pentru barbati de aniversare: recomandari accesorii, bijuterii si ceasuri

Cele mai bune cadouri de aniversare

Sărbătorești în curând o mare aniversare și nu ești sigura ce să-i oferi bărbatului tău care are de toate? Nu te teme! Consilierele GIA sunt aici!

Am adunat câteva dintre ideile noastre preferate de cadouri aniversare pentru EL și le-am pus pe toate într-un singur loc pentru tine!

Fie că ești în căutarea unor cadouri pentru prima aniversare, ca sarbatoriti nunta de argint, de aur sau ca inca sunteti in stadiul de prieteni, aceste idei de cadouri aniversare te vor ajuta cu idei de cadouri pentru el!

Apropo, aceste idei de cadouri sunt grozave pentru ORICE ocazie, nu doar pentru aniversari! Ocazii precum Ziua Îndrăgostiților, Ziua Tatalui, Ziua Barbatului (mai putin sarbatorită la noi) sau orice zi in care vrei să-i oferi o doză mare din dragostea ta, sunt ocazii perfecte pentru a citi acest articol.

Idei de cadouri pentru aniversarea relatiei voastre

idee cadou pentru iubit sau sot

Povestea iubirii voastre va fi mereu amintită mai ales la aniversarea relatiei. Indiferent de câți ani sunteti impreuna, aniversările sunt momente perfecte pentru a vă aminti impreuna de momentele bune și pentru a râde de cele mai puțin bune. Faceți in fiecare an ceva memorabil în timp ce îi oferi cadoul, pentru ca el sa simta dragostea și devotamentul tău. Nimic nu se compară cu un cadou insotit de imbratisari si multumiri!

Ce sa oferi in primii ani de relatie?

Brățara este asemenea unui legământ.

bratara aur pentru barbati

Daca nu sunteti logoditi sau casatoriti, o bijuterie din aur moderna va arăta intențiile tale serioase.

Avantajul este că brățara poate fi un cadou potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pentru barbati avem o gama variata si moderna de bratari cu insertii din aur, insertii de cauciuc, bratari din piele tortuga sau din poliester nautic in diferite culori. Poti alege modele cu un aer sobru pentru barbati peste 30 de ani sau modele cu un aer sportiv daca are un stil de viata casual-sport. Poti alege modele colorate daca este mai tanar sau modele clasice daca asa ii impune job-ul pe care il are.

Dacă dorești, bratara cu inserții sau placuțe din aur poate fi personalizată (gravata cu intialele lui sau cu data aniversarii voastre), iar acest lucru va arata implicarea ta totala in alegerea cadoului.

Ce cadou sa ii oferi in primii ani de casnicie?

aniversare barbat sot logodnic

Am putea afirma că soțul tău a primit cel mai bun cadou vreodată când s-a căsătorit cu tine și credem că aceasta este o afirmație rezonabilă.

Dar pentru ca este nevoie si de gesturi in casnicie, scopul nostru este să găsești un cadou aniversar pentru soțul tău, care să-i arate cât de mult înseamnă el pentru tine. Urmat de laude și îmbrățișări, desigur.

Indiferent de ocazie, de sarbatoare sau de invitatie, va oferim cateva idei cu care nu vei da gres atunci cand vine vorba de un barbat:

- Un ceas elevtian nou sau un ceas mai scump pe care il are in vizor de ceva vreme, cand este vorba de soțul sau partenerul cu care imparti viata de ceva timp.

- Un smartwatch modern si actual cu care sa isi monitorizeze activitatile fizice in aer liber, daca este vorba de iubitul tau, de seful tau sau de un prieten de familie, caruia ii cunosti pasiunile.

- Un instrument de scris de brand, cum ar fi un pix sau un stilou Davidoff. Acest tip de cadou este potrivit si pentru un asociat de business sau pentru tatal tau, daca acesta semneaza contracte si pentru orice prieten-barbat care te invită la aniversarea zilei lui de nastere. Este un cadou elegant si pretios care denota respectul pentru sarbatorit.

- Butoni din aur pentru aniversarea nuntii de argint sau pentru un barbat la varsta a doua.

- Lingou din aur sau un ceas de buzunar chic pentru domnii cu gusturi fine, potrivite si pentru aniversarea nuntii de aur sau a nuntii de platina.

idei cadouri pentru barbati

Aurul este un material nobil care nu doar ca este vesnic, insa valoarea lui creste in mod constant si e singurul lucru pretios care ramane si se poate valorifica in timp.

Oferirea unui cadou persoanei dragi este unul dintre cele mai satisfacatoare sentimente din lume. Aceasta lista este menita sa te inspire cu idei alese si rafinate, care in mod sigur vor aduce valoare in viata celui care le primeste.

Barbatii sunt practici, folosesc mult mai putine lucruri si accesorii decat noi femeile, insa inteleg valoarea lucrurilor materiale mai profund decat noi. Ei trec dincolo de design sau de aspect si apreciaza gestul si valoarea in sine.

Speram ca ideile noastre ti-au fost de folos si te asteptam in magazinele Gia si online pentru a gasi cadoul perfect pentru cel drag.



Search engine powered by ElasticSuite