Cum sa te imbraci la ocazii: Accesorizeaza corect tinuta de seara

Cum sa te imbraci la ocazii: Accesorizeaza corect tinuta de seara

Sa-ti alegi tinuta perfecta pentru un eveniment important nu este intodeauna un lucru simplu. Necesita timp, resurse financiare si multi nervi de otel, insa atunci cand ai gasit-o sentimentul e de nedescris. Te simti fericita si linistita ca in sfarsit ai gasit outfit-ul perfect in care arati si te simti minunat. Apoi, urmeaza un alt pas important, accesorizarea ei.

Accesoriile fac totul într-o ținută, de aceea alegerea lor este extrem de importantă. Urmează să participi la un eveniment special, așa că ai probat o mulțime de rochii frumoase, însă simți că ceva lipsește? Privește-te în oglindă și gândește-te care sunt cele mai potrivite accesorii pentru a-ți scoate ținuta din anonimat. Noi te vom ajuta cu cateva sfaturi si exemple!

  • Primul sfat de care ar trebui să ții cont atunci când îți accesorizezi ținuta de seară este să nu păstrezi bjuteriile pe care le folosești în outfiturile de zi. Una dintre regulile de baza pe care, din păcate, nu o cunosc foarte multe dintre reprezentantele sexului frumos este ca pentru seara trebuie sa folosesti accesorii de dimensiuni mai reduse, mai rafinate, mai scumpe si mai elegante.

Bijuterii cu diamante

  • În alegerea accesoriilor potrivite pentru outfiturile elegante, de seară, îți recomandăm să iei în calcul tipul rochiei. Dacă ai o rochie cu un decolteu adânc, opteaza pentru un colier pretios din aur, care să atragă atenția asupra acestei zone a corpului. De asemena, poți lua în calcul și un alt aspect: dacă rochia nu are mâneci, optează pentru o brățară tennis cu diamante, în timp ce pentru o rochie plină în partea de sus ar trebui să alegi o pereche de cercei discreti si extrem de rafinati.

  • Clutch-ul sau poșeta reprezintă și ele accesorii de care ai nevoie pentru a-ți completa look-ul de seară. Ei bine, acestea nu ar trebui să se asorteze cu pantofii, așa cum probabil ai fi crezut, ci cu rochia. Achiziționează-ți un cluch elegant, pentru că sub nicio formă nu se potrivește ținutelor de seară o geantă supradimensionată, cu multe barete.

  • Credeai că am uitat de ceas? Acesta trebuie sa fie neaparat cu diamante, dimensiuni mici sau sa nu existe deloc cand vorbim despre ținutele de seară. Evită sa porti ceasul casual la rochiile de seara, oricat de scump a fost sau oricat de cunoscut este brand-ul ceasului tau. Alegerea ceasului poate ruina intreaga tinuta sau poate oferi acel efect stralucitor si elegant pe care ti-l doresti.

ceas de seara

Daca ai ales o tinuta de seara intr-o nuanta calda precum verde, galben, rosu sau portocaliu, atunci bijuteriile din aur galben o vor completa perfect. Opteaza pentru bijuterii minimaliste, dar care urmeaza un design elegant si sofisticat. Culoarea tinutei este deja impunatoare, iar din punct de vedere estetic nu ar arata bine daca ai incarca-o cu foarte multe bijuterii.

Pentru tinutele in nuante reci precum albastru, turcoaz, mov sau roz se vor potrivi de minune bijuteriile din aur alb sau aur roz. De asemenea, iti recomandam sa nu exagerezi cu numarul de bijuterii pe care il porti, sa te limitezi la doua sau maxim trei piese pretioase.

Tine cont de „Less is more” de fiecare data cand iti accesorizezi tinuta de seara si transmite multa delicatete prin atitudine si zambet.



Search engine powered by ElasticSuite