Cum se poarta perlele: Sfaturi pentru accesorizarea tinutelor

Cum se poarta perlele: Sfaturi pentru accesorizarea tinutelor

Ce se naște din mare, ascuns într-un cufăr și purtat doar cand doreste sa acapereze toata atentia audientei?

O perlă, desigur!

Datorită genezei neobișnuite, a istoriei pline de culoare și a rarității, de-a lungul secolelor, PERLA NATURALA< s-a transformat într-o piatră mitică, câștigându-și prestigiul de „Regina pietrelor prețioase”.

Mențiunea perlelor aduce probabil în minte imaginea femeilor care participă la un bal, purtând rochii clasice. Deși balurile nu mai sunt la moda in vremurile actuale, astăzi femeile pot ieși din casă purtând perle cu orice ocazie!

S-ar putea să vă întrebați „mai sunt perlele la modă?” Și vă voi spune să deschideți orice revistă de modă luna aceasta și să încercați să găsiți una care să nu le prezinte. Perlele sunt la modă! Iar perlele naturale nu sunt pentru oricine! Perlele naturale sunt doar pentru femeia care le ințelege, le iubește, le pretuieste si le valorifica. Ce inseamna o perla naturala? Inseamna sa intelegi ca ea are nevoie de ani si zeci de ani pentru a se forma, ca nu este recoltata cu usurinta si oricand, este pur si simplu cautata si odata gasita, valoareaza tot mai mult. Pretul pentru o perla naturala creste anual din cauza recoltei tot mai rare.
In curand s-ar purea sa fii una dintre putinele norocoase care detine o perla naturala rara din Japonia, din Bora Bora sau din oceanul Africii de Sud.

7 SFATURI PENTRU A PURTA PERLE ÎN ORICE OCAZIE

Iată 7 moduri prin care poți purta această „piatră de mare” oriunde îți dorește inima, în timp ce arăți la modă și șic!

1. LUCREAZĂ ÎN STRATURI

perle tahiti

Poartă perle la muncă. Cu excepția cazului în care esti prima doamna, care e nevoita sa poarte un simplu colier la birou, conform codului bunelor maniere, noi, celalalte, putem purta orice nebunie de bijuterie: bratari din aur spirale cu perle Akoya , inele din aur spirale cu perle Thaitiene, o perla imensa din Sudul Africii montata intr-un inel din aur spirala sau orice alta fantezie care va trece prin cap.

Lasă-l să atârne! Încearca lanțuri din aur lungi cu perle care cad cu un deosebit efect stratificat! Așează bine fiecare colier și pune un sacou negru ascuțit si o bluza de corp subtire pentru a arăta cât de serioasa esti la birou!

Dacă te simți curajoasă, ne cam potrivim! Amesteca un colier lung cu perle negre Tahiti si o bratara Tennis cu diamante care va accentua arderea focului din interiorul fiecărei femei care lucrează!

După muncă, arunca bluza de corp și dezordoneaza puțin parul, astfel încât șuvițele să se suprapună cu perlele și arată-le doamnelor cum se poartă perlele Gia!

2. INELE CU TOTUL ALTFEL

inele cu perle

Anul acesta, mai mult ca niciodata, perlele in diferite nuante si bijuteriile spirala chiar sunt la modă. Încearcă să porți un inel din aur in formă de floare pentru a accentua acea brățară cu perle. Aceasta combinatie va face furori.

Poți purta și coliere sofisticate in nuante de aur galben cu cercei cu perle, pentru a sublinia contrastul dintre cele două. Nu ar trebui să aibă sens, dar are!

Acest duo aparent nepotrivit se va potrivi de minune cu blugii tăi preferați pentru un aspect de zi cu zi care provoacă exclamatii chiar si la magazinul alimentar. Cu toate acestea, fiecare bijuterie din aur pe care o ai este suficient de eleganta pentru a fi purtata si la acel eveniment de seara, mult asteptat!

3. REDIMENSIONEAZĂ-ȚI SIMTUL MODEI

bijuterii aur cu perle

Frumusețea perlelor naturale este că nici o perla nu se aseamana cu alta. Cu toate acestea, din anumite motive, de-a lungul timpului, oamenii au făcut tot posibilul pentru a face coliere și brățări cu perle cât mai identice posibil.

E timpul să lasi uniformele si sa redimensionezi totul in viata ta, purtând bijuterii cu perla mica langa perla mare, aur galben langa aur alb, pietre colorate si forme neobisnuite.

Poți face acest lucru pentru o ieșire lejeră purtând mai multe brățări sau coliere de diferite dimensiuni și in straturi. Pentru o seară mai chic, încearcă un singur colier de perle care alternează cu un inel cu smarald pentru a adăuga o latură exotică eleganței tale.

4. COLOREAZĂ-ȚI LUMEA

Una dintre cele mai bune moduri de a accentua o ținută de vară este să adaugi culoare si macar ... o perla baroque!

Perlele din Sudul Africii adaugă eleganță și stil pentru o nunta, un eveniment in familie sau un banchet elegant. Arata uimitor in culori cremoase, precum bejul sau sideful usor rozaliu.

Perlele gri tahitiene adaugă un element urban si modern pentru orice iesire, seara. Poartă-le peste ceva bleumarin, alb sau chiar negru pentru un look pur și simplu frumos.

Perlele Baroque adaugă un aspect moale și dulce oricărei rochii! Le poți purta chiar și la serviciu, transormand look-ul casual intr-un look romantic sau la un costum din două piese alb ca zăpada sau roz subtil.

Perlele Akoya radiază pe orice tinuta neagra de seară. Cer atenție și adaugă un stil unic si spectaculos.

5. OARE AUZI CE SPUN?

CERCEI perle akoya

Cerceii cu perle nu mai sunt ceva ce împrumuți din cutia de bijuterii a bunicii pentru înmormântarea mătușii Margareta. Sunt vii, sunt prezenti, sunt pentru AZI!

Pentru o interpretare modernă a clasicului, poartă cercei cu perle din scoici gasite in tari exotice, si asorteaza-le la ținuta ta preferată. Dacă îți place să ieși puțin din normalitate, înlocuiește-i cu cerceii baroque din oceanul indian. Fii sofisticata.

Dacă ai mai multe găuri in urechi, joacă-te cu forma, culoarea și dimensiunea. Poti opta pentru un set de piercing cu perle in diferite dimeniuni sau încearca un cercel pendulum din aur cu o singura perla strecurat cu lantul din aur prin toate gaurile urechii. E timpul sa iti lasi urechile sa auda si sa simta mai mult...

6. FII INDRĂZNEAȚĂ!

cercei inimi aur si perle spirala

Experții în modă te îndeamnă să porți bijuterii si pierce-uri cu perle. Ei văd totul, de la broșe cu perle până la pantofi cu barete de perle, ieșind de pe piste chiar acum.

Dacă preferi sa fii complet diferita, indrazneste sa porti o bratara spirala cu perle pe brat, alaturi de cerceii tai preferati din aur. Nu, nu astepta un eveniment anume, accesorizeaza-te chiar vineri seara, cu prietenele tale, la acel restaurant la modă din oraș!

7. CĂSĂTOREȘTE-TE CU IDEEA

inele perle akoya

Imaginea miresei perfecte practic cere perle! Și ce moment și loc mai bun exista pentru a uni tradiția cu trendul decât să mergi pe culoarul bisericii cu un inel cu perle naturale? Nebunia naturii pure le face pe mirese să se scalde instinctual în aceste mici pietre prețioase de mare.

Un pieptene de păr perlat arată incredibil de bine înfipt în baza unui coc dezordonat intenționat. Nu trebuie sa fii o femeie clasica ca sa optezi pentru bijuterii cu perle in ziua nuntii tale. Sau daca esti o fire clasica, este momentul ideal sa fii cea mai perlata persoana din sala.

Perlele si diamantele vor crea intotdeauna o versiune atemporală pe care toate femeile o vor invidia.

Plimba-te in natură purtand perle.

Acum că știi să accesorizezi bijuteriile cu perle pentru orice ocazie, ești gata să le arăți oriunde in lumea asta. Fie ca esti in concediu, la birou, in familie, la un eveniment sau la o seara cu fetele in oras, cu GIA stralucesti in cele mai frumoase bijuterii!



Search engine powered by ElasticSuite