Potriveste cerceii din aur la rochii! Ghidul tau cu recomandari pentru asortarea cerceilor la rochii

Potriveste cerceii din aur la rochii! Ghidul tau cu recomandari pentru asortarea cerceilor la rochii

Ce este confortabil, aerisit și perfect pentru toate ocaziile? O rochie!

Fie că este vorba de un brunch, de o zi relaxată cu fetele sau de un eveniment de seară, există o rochie pentru toate ocaziile! Dar, există întotdeauna si o întrebare: cum să-ți potrivesti cerceii la rochii?

Noi suntem aici să te ajutăm cu raspunsuri si recomandari la aceasta intrebare!

Cu o multitudine de opțiuni de cercei care se gasesc pe piață, există o mulțime de confuzii. Iar când vorbim de cercei din aur, opțiunile iau automat in capul multora dintre noi o întorsătură spre tradițional, clasic sau chiar banal.

Dar hei, Geometrica este aici si a schimbat toate astea! Inspirându-ne de pe podiumurile de modă ale lumii, din flori sofisticate si rare, traducem bijuterii din aur care sunt perfecte pentru întreaga ta garderobă și în sincronizare cu stilul tau versatil.

cercei apus de soare

Fie că este vorba de cercei din aur pentru uz zilnic sau de cercei din aur pentru rochii scumpe si sofisticate, noi avem totul. Deoarece inspirația noastră este în pas cu modă, suntem actuali, suntem la toate expozitiile si târgurile de finejewlery incepand cu Italia si pana in Japonia! Asa ca poți fii sigura că selectiile si creatiile noastre îți vor oferi cei mai potriviti cercei pentru rochiile tale alese atent!

1. Cerceii din aur potriviti pentru Rochii maxi:

cercei rochie maxi

O rochie maxi este o rochie lungă lejeră, care este de obicei realizată dintr-o țesătură fluidă sau chiar tricotată. Acestea variază în lungime de la gleznă pana la lungimea podelei. Acest tip de rochie este una dintre cele mai ușor de purtat și de ales. Pentru a potrivi cercei pentru rochii maxi, țineți cont de culoare și imprimeu. Dacă este un look de zi adauga pantofi cu platforma sau sandale flats si poarta frunze exotice scurte din aur. Daca este un look de seară, adauga pantofi aurii si o pereche de cercei lungi precum inimile IUBIRE IN AUR PUR sau frunzele lungi exotice! Vei straluci pur si simplu!

2. Cercei din aur potriviti pentru Rochii scurte:

cercei pretiosi din aur


Există o întreagă gamă de rochii scurte disponibile astăzi, incepand de la rochii skater, a-line, wrap etc. toate pregătite pentru a fi alese. Deci, pentru a potrivi cercei pentru rochii scurte, verifică silueta rochiei si adauga touch-ul final cu cerceii alesi!

Poti opta pentru o pereche de coloane INFINITUM din aur pentru un look artistic si boem sau o pereche de cercei lungi cu links-uri la capat si vei fi gata de plecare. Nici macar nu conteaza daca in picioare ai ales o pereche de adidasi New Balance sau niste sandale cu toc inalt, pentru ca cerceii din aur iti ofera acel touch rafinat in jurul capului incat deja emani feminitate prin toti porii!

Dacă vă întrebați ce cercei sunt potriviti la rochiile negre, puteți alege oricând cercei din aur și email pentru a adăuga o culoare contrastantă sau chiar niste cercei mici cu diamante cu taietura smarald pentru a duce tinuta in cea mai minimalista si sofisticata zona.

3. Cercei din aur potriviti pentru Rochii cu gât înalt:

cercei masivi pt rochii

Vom merge mai departe și vom numi acest tip de rochie piesa favorita pentru garderoba de iarnă, pentru că este șic, clasica și gata să înfrunte tot sezonul friguros.

Dar suntem sigure că vă întrebați ce tip de cercei se potrivesc rochiei cu gât înalt?

Iată răspunsurile – cerceii cu tortite si cerceii studs! Păstrându-se în stil, dar minimal, tortiele cu safire albastre merg excelent cu rochiile din casmir, lână, tricot. Și dacă esti în căutarea unui mic efect atârnător, o perche de cercei interlinks cu zale si cateva diamante sunt completarea perfectă atat pentru seara cat si pentru zi.

4. Cercei pretiosi pentru rochiile de seara:

cercei baroque pretiosi

Căutarea cerceilor potriviti pentru ținutele de petrecere este în același timp, cel mai greu și cel mai ușor lucru de făcut.

Întrebări precum, ce bijuterii ar merge cu o rochie aurie sau ce bijuterii sa asezonezi rochiei de seară neagră, apar în mod regulat, dar doar înainte de a îmbrăca rochia. Odata rochia imbracata si tu aranjata cu make-up si coafura, iti vei da seama ce usor poti adauga pe umeri pudra aurie si ORICE CERCEI PRETIOSI pe care ii ai in cutia de valori. Dar sa fie pretiosi si nobili. In lumea bijuteriilor este mai apreciata o femeie eleganta cu niste cercei mici cu diamante la rochia de seara decat o femeie cu gablonturi mari, fie ele si de brand! Nu purta cercei Chanel la un eveniment elegant de seara, nu vei vedea niciodata pe covorul rosu gablonturi in loc de bijuterii nobile. Daca iti doresti sa fii eleganta si alegi o rochie din matase pretioasa, nu uita acest mic detaliu: cerceii tai trebuie sa fie din aur cu sau fara pietre pretioase.

In functie de decolteul rochiei, de culoarea rochiei si de coafura ta (par prins, par scurt, par drept sau coafura bulce), poti alege;

- cercei lungi din aur care sa iti atinga umerii la o rochie cu umerii goi;

- cercei lungi din aur cu tija dreapta si inimi masive care sa iti evidentieze maxilarul la o rochie fara decolteu;

- cercei tennis lungi cu diamante la o rochie little black dress;

- cercei studs mici in forma de inima cu baghete de diamante la coafura cu parul prins;

- cercei superbi mici cu diamante galbene, mai ales la parul scurt sau la o rochie galbena matasoasa!

- cercei hooks cu perle baroque si diamante pe sina pentru un look romantic in nuante de vara;

- cercei deconstruiti cu perle akoya - contrasteaza superb atat cu o rochie rosie cat si cu una roz;

- cercei pretiosi cu pietre aquamarine la o rochie in nuante pastel sau la o femeie cu ochii albastri!

- cercei mici pasari cu diamante sau Bujorii mari din aur la orice rochie de seara cand vrei sa transmiti credinta ta in simbolurile naturii.

Asa cum aminteam, poti alege orice cercei atata timp cat ei sunt din material nobil, sunt pretiosi si iti vin bine. Pentru ca deja esti aranjata din cap in picioare, iar bijuteria aleasa vine cu un touch final.

5. Rochii office:

cercei aur cu email

Dacă crezi că alegerea cerceilor pentru rochia office este dificila, te vom contrazice imediat, amintindu-ti ca in Romania femeilor le este putin cam lene sa isi schimbe zilnic cerceii cand merg la birou sau la intalniri de afaceri. Putine sunt femeile care investesc intr-o colectie frumoasa de cercei din aur pentru uz zilnic, insa intelegem ca pana acum nu prea aveau de unde sa aleaga. Insa de cand avem atat de multe modele in 2-3 dimensiuni fiecare model, noi spunem ca nu mai exista nici o scuza pentru ca azi sa porti cerceii pasare solara 1.5 cm, iar maine florile Ranunculus in varianta mica. Puteți adăuga o nuanță romantica rochiilor office cu flori delicate din aur, sau niste cercei studs cu pietre la rochia denim, ca sa va aratati latura feminina.

De când știi cum sa iti porti toata colectia de cercei la rochiile achzitionate, vei ieși plina de incredere din casa si vei radia pe tot parcursul zilei.

cercei lungi care ating umerii

Nu te sfii să-ți arăți stilul feminin, bijuteriile din aur si fă din stilul tau personal si din fiecare tinuta un OOTD (outfit of the day)!

Vezi întreaga noastră gamă de cercei, aici.



Search engine powered by ElasticSuite