Cele mai frumoase ceasuri de dama. Branduri de ceasuri si modele recomandate

Cele mai frumoase ceasuri de dama. Branduri de ceasuri si modele recomandate

Pentru femei, ceasurile sunt adevărate accesorii care dincolo de functionalitate, trebuie sa se asorteze la ținuta, la trăsăturile personalității și sa reflecte stilul de viață al purtatoarei. De asemenea, ceasul de dama poate accentua finețea mâinii și de multe ori o femeie poarta ceas pentru a sublinia feminitatea sau caracterul ei puternic.

În lumea modernă, ceasurile de mână au încetat să mai îndeplinească un scop pur practic. Pentru a afla ora ne putem descurca perfect cu telefonul. Iar, într-un oraș mare, intâlnim peste tot un ceas de perete: în metrou, în bănci, în magazine, în autobuze, în mașini și chiar pe stâlpi.

Astăzi, un ceas de mână reprezintă o continuare a stilului sau o atitudine față de viață. De aceea, modul în care sunt alese ceasurile pentru femei ține de numeroase criterii importante. Printre acestea se pot număra: brandul, design-ul, forma, tipul de mecanism, materialul si mai ales dimensiunea.

Top ceasuri damă in functie de brand

Care este bugetul tau?

Inainte sa incepem sa cautam un ceas de dama de calitate trebuie sa ne gandim si la bugetul pe care il avem pentru un astfel de accesoriu. Pretul unui ceas nu ii determina calitatea si de aceea nu inseamna ca daca ceasul este scump este mai bun decat unul mai accesibil. Unele ceasuri au puterea unui brand vechi si renumit, iar altele sunt atent lucrate dar poate sunt mai ieftine fiind realizate de un brand mai tanar care nu are inca puterea de brand. Este important sa stim țara in care a fost lucrat si asamblat, iar ceasurile swiss-made se mandresc cu istoria lor in domeniul orologeriei si isi marcheaza aceasta stanta pe fiecare cadran sau carcasa realizata in Elvetia.

  • Ceasuri Longines Damă

Ceasurile Longines damă combina un design unic si o tehnica precisa, astfel incat se pot distinge cu usurinta prin stilul lor clasic si calitatea superioara a materialelor utilizate la fabricarea lor. Acest brand si-a exprimat dorinta de a-si fabrica ceasurile in conformitate cu cele mai inalte standarde. Modelele de ceasuri Longines au devenit unele dintre cele mai prestigioase din industrie si indiferent de modelul ales, cu Longines eleganta chiar este o atitudine!

Longines Master

  • Ceasuri Tissot Damă

Firma de ceasuri Tissot damă a stabilit standardul pentru ceasurile de lux de zeci de ani. Ceasurile lor sunt cunoscute pentru măiestria, designul si functionalitatea lor. Ceasurile pentru femei Tissot sunt piese elegante elvetiene de cea mai buna calitate. Colectia de ceasuri Tissot dama reflecta desigur o mostenire sportiva, care este si mai vizibila in colectia de ceasuri pentru barbati Tissot, cu versiunile feminine ale celebrului ceas Quickster si T-Touch.

  • Ceasuri Tag Heuer damă

Tag Heuer este un alt brand de ceasuri de lux care isi are originea in Elvetia. Acest brand influent si-a castigat prestigiul datorita muncii sale istorice si a statutului sau actual ca lider de pe piata ceasurilor. Pe pozitia de top a pietei de ceasuri, Tag Heuer este cunoscut pentru design-urile inovatoare si cunoasterea celor mai noi tehnologii. Tag Heuer este de multa vreme un brand de incredere in randul pasionatilor de ceasuri si sunt motive intemeiate. Din calatoria sa de pe campul de lupta in lumea modei, modelele de ceasuri Tag Heuer damă sunt accesorii fermecatoare si un plus ideal pentru orice tinuta. In achizitionarea unui ceas Tag, vi se poate promite o calitate de lunga durata si stil, deoarece aceste ceasuri se potrivesc cu orice mod de viata.

  • Ceasuri Carl F. Bucherer Damă

Printre brandurile de ceasuri de lux, primul care ne vine in minte, dupa Rolex este fara indoiala, un brand de nișă care te incadreaza pe o alta scara sociala. Ne referim la Carl F Bucherer damă, care se caracterizeaza nu numai prin fabricarea din materiale nobile, precum celebrele lor ceasuri de aur, dar si prin marea precizie a mecanismelor. Acest brand este un reper la nivel mondial datorita functionalitatii si precizia care atinge perfectiunea. Compania elvețiană de ceasuri CFB are o experiență de peste un secol în sectorul de producție al instrumentelor contemporane de măsurat timpul. Toate modelele se încadrează în segmentul premium de design și calitate. Tradiția îmbinată cu creativitatea și inovația, au fost marca cu care Carl F. Bucherer s-a impus în clasamentul celor mai prestigioși producători de ceasuri elvețiene.

  • Swatch Damă

Cine nu cunoaste acest brand? Este vorba despre ceasuri accesibile care vin din Elvetia pentru a ne oferi un stil feminin si informal. Si, in plus, are preturi foarte competitive. Unul dintre modelele noastre preferate sunt aceste modele. Dau o nota de modernitate si glamour, deoarece pariaza pe un design minimalist. Dar, daca sunteti in cautarea a ceva mai colorat, nu va faceti griji! Puteti gasi ceasuri Swatch dama 2022 in diferite modele si la diferite preturi. Ne plac tuturor!

  • Ceasuri Raymond Weil damă

colectia shineRaymond Weil este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți fabricanți de ceasuri din lume și în același timp una dintre companiile emblematice de pe piața orologeriei elvețiene. Creațiile lui Weil au fost imediat apreciate atât de iubitorii amatori de ceasuri cât și de cunoscători, iar modelele de damă sunt atat de fine si rafinate, incat simti ca ai o bijuterie, nu un ceas. Colectiile Shine, Naomi si Tocata te fac sa stralucesti efectiv prin aplicarea de diamante pe cadran sau bezel, mânerele de safir albastru si insertiile placate cu aur de 18k.

  • Ceasuri Garmin Damă

Un smartwatch (sau un ceas inteligent) este o extensie a smartphone-ului. Aceste tipuri de ceasuri sunt capabile sa ruleze aplicatii, sa difuzeze muzica si sa iti administreze apelurile, precum si conversatiile text si actualizarile pe retelele de socializare. In plus, accepta comenzi vocale similare cu telefonul. Si da, chiar sunt capabile sa va spuna ce ora este. Pe de alta parte, sportivii si pasionatii de sport pot folosi un Garmin pentru a urmari confortabil rutele in timpul alergarii, pe langa monitorizarea frecventei cardiace si a caloriilor arse la antrenament. Fenix 7S Pro Solar te va ajuta sa fii mai activa, mai puternica, mai in pas cu moda!

De ce să ți cont cand alegi cel mai frumos ceas?

ceas dama

1. Mecanism: Quartz sau Automatic?

Un ceas de tip quartz este mai precis decât un ceas mecanic. Ceasul quartz are de obicei componente electronice și este alimentat de o baterie. Precizia diferă foarte mult de la un producător la altul, însă la ceasul mecanic nu pot să eviți întoarcerea periodică a ceasului.

Pe de alta parte, ceasurile automatice au o poveste și de aceea sunt atât de atractive. Au un mecanism fascinant și un aspect clasic care va atrage imediat privirile și îți va da un aer de exclusivitate.

2. Material

Oțelul inoxidabil este cel mai popular material pentru ceasurile de damă, deoarece este rezistent la rugină și la coroziune, antialergic și accesibil.
La majoritatea ceasurilor de damă swiss-made, cadranul este realizat din cristal de safir, rezistent la zgârieturi. Ceasurile din aur masiv sunt adevarate bijuterii nobile si daca bugetul iti permite, merita sa faci investitia intr-un ceas din aur cu mecanism complex, cum este modelul Alacria de la Carl F Bucherer.

3. Bratara sau Curea

Materialele din care cureaua este realizată ajută mult la stilul ceasului. Curelele din otel inoxidabil tratat anti-alergenic sunt cele mai preferate pentru stilul casual. Pot avea insertii din aur sau placate cu aur pentru a fi asortate cu bijuterii fine, insa sunt în trend si ceasurile aproape masculine ca dimensiune, pentru că subliniază feminitatea încheieturii.
Curelele de piele sunt elegante și sunt potrivite la rochii sau costume.
La ceasurile Garmin sunt utilizate curele din silicon sau poliester nautic foarte rezistent si chic, pentru mai multă flexibilitate și pentru un aspect mai deosebit.

4. Stilul si forma ceasului

Un pas important in alegerea unui ceas de dama este alegerea a formei acestuia. In general, una dintre cele mai populare forme este cea rotunda deoarece este clasica si se potriveste bine pe incheietura oricarei doamne sau domnisoare. Un alt model clasic de ceas pe care il putem regasi la toate brandurile de top este cel cu cadranul in forma dreptunghiulara. In ceea ce priveste stilul ceasului, aceste poate fi unul sportiv, office, classic, modern sau minimalist,in functie de cum adori sa te imbraci si cum iti place tie sa te simti. In timp ce unele femei prefera sa se simta confortabil, altele vor alege sa fie elegante de dimineata pana seara.

Sfaturi pentru clipa în care trebuie să alegeți cel mai bun ceas de mână pentru dumneavoastră

Este necesar să ți cont de câteva sfaturi, atunci când vine vorba despre alegerea ceasului potrivit elvetian. Printre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere, se numără:

  • · Verifică bugetul și alege brandul de ceas care iti ofera raportul calitate–preț excepțional.
  • · Alege în funcție de toate caracteristicile enumerate mai sus, nu doar în funcție de aspect, de exemplu.
  • · Pune accent pe calitate, nu pe preț, deoarece este mult mai important ca accesoriul să fie durabil și rezistent, decât să fie ieftin.
  • · Probează mai multe modele până alegi forma carcasei, culoarea ceasului si mai ales dimensiunea care te reprezintă cel mai mult.
  • · Investește în modelul de ceas care se potriveste stilului tau, apoi adauga la colectie si alte stiluri pe care le asortezi in functie de ținută si ocazie.
  • · Nu te sfii să ceri părerea unui angajat, la Gia angajatele noastre au multa experienta si cunostinte in domeniul ceasurilor. Câștiga constant concursuri internationale organizate de Tag Heuer si Tissot si participa la toate expozitiile organizate la Geneva si Basel.
  • · Alege un model care oferă garanție, pentru a avea service la indemana pentru orice problema care poate aparea. Noi preluam in service orice ceas pe care il comercializam.



Search engine powered by ElasticSuite