Modele de ceasuri sport pentru barbati: cum alegi cadoul ideal?

Modele de ceasuri sport pentru barbati: cum alegi cadoul ideal?

Căutați un cadou pentru tatăl, bunicul, unchiul sau partenerul dvs?

Puteți încerca să-l surprindeți cu un cadou care, în plus față de calitate, va fi în primul rând util și durabil: un ceas sport , o bratara cu insertii din aur cu insertii din aur sau, de ce nu, niste butoni din aur.

Ce criterii sunt importante în alegerea unui ceas bărbătesc?

1. Mecanismul este foarte important

Ar trebui să știți că ceasurile pot fi acționate prin mecanisme diferite. În prezent, cel mai popular și mai precis este mecanismul de cuarț. Este alimentat de o baterie. Cu toate acestea, nu veți găsi acest tip de mecanism la modelele de lux, care au mecanism automatic. Insa, SMARTWACH-URILE sunt foarte inteligente si utile oricarui domn, indiferent de varsta.

2. Alegeți funcțiile corespunzătoare

Producătorii încearcă întotdeauna să găsească ceasurilor funcții noi pentru a uimi colecționarii. Care funcții ți-ar plăcea cel mai mult? Busola, calendar, luminiscență, monitorizare Bluetooth sau radio control? Ce va aprecia partenerul: Cronometrul, măsurarea adâncimii la scufundări sau funcțiile folositoare la antrenament comune pentru sportivi. Descopera o selectie de ceasuri cu functii sportive aici

3. Nu subestimați rezistența la apa

Indicația de rezistență la apă vă arată cât de mult permite ceasului să intre în contact cu apa. De exemplu 3 ATM / BAR înseamnă că ceasul este potrivit utilizării zilnice și rezistă doar contactului accidental cu cantități mici de apă, de ex. ploaie. Ceasurile cu 10 ATM / BAR pot fi purtate și în timpul înotului. 20 ATM / BAR înseamnă că puteți să faceți cu ceasul scufundări.

aquaracer sport

4. Nu uita de materialul geamului!

Materialul geamului contribuie de asemenea, la duritatea generală și rezistența ceasului. Geamul de safir este considerat a fi cele mai dur material disponibil, alege un ceas cu geam SAFIR CRISTAL rezistent la zgarieturi.

5. Care brățară este mai bună?

Cureaua poate fi din otel, piele, cauciuc sau combinată. Depinde de utilizarea ceasurilor sau de posibile alergii la material. Cureaua din piele sau din oțel este potrivită pe langa uzul zilnic și la evenimentele de gală. In timp ce bratarile din cauciuc sau silicon fac parte din stilul casual si sportiv.

6. Cui dăruiești ceasul? Ce stil are?

stil

Nu trebuie să uitați acest aspect. Puteți alege cele mai frumoase ceasuri, dar principalul lucru este să se potrivească persoanei care le va purta. Ce fel de personalitate este? Este calm sau dimpotrivă plin de energie? Care este stilul lui? Cum se îmbracă? Casual, formal sau sport? Ce îi place să facă în timpul său liber?

Este sportiv?

Îi place să alerge și să meargă pe jos într-o excursie? Îi place să meargă cu bicicleta? Atunci ceasurile de la GARMIN sunt cele mai potrivite și va fi recunoscutor muuulti ani pentru acest cadou.

garmin

Om de afaceri?

Îi place să impresioneze și să-și sublinieze stilul? TAG HEUER îl va ajuta sută la sută si il va purta toata viata.

Este un iubitor de clasic?

Daca nu doriti să dati greș, atunci încercați un model pe stilul "vechi" clasic, cum ar fi MANERO Peripheral CFB . Se potrivește pentru fiecare ocazie.

Meșter priceput?

Meșterii activi și toți meseriașii vor aprecia la un ceas în special rezistența. Ceasurile Swiss Military sunt elegante și durabile în același timp. Sau alternativ puteți alege un model din colecția Swiss Alpine by Grovana , capabil să supraviețuiască în cele mai extreme condiții.



Search engine powered by ElasticSuite