Cum sa oferi cadouri deosebite barbatilor din viata ta: 4 modele de bratari masculine

Cum sa oferi cadouri deosebite barbatilor din viata ta: 4 modele de bratari masculine

Daca pentru doamne puteti gasi mult mai usor un cadou care sa ii fie pe plac, pentru domni nu este atat de simplu. La prima vedere, barbatii par destul de greu de multumit, mai ales ca optiunile privind cadourile pe care le aveti la dispozitie pentru ei sunt destul de limitate. Cu toate acestea, exista cateva caracteristici care vor functiona intotdeauna cand vine vorba de alegerea unui cadou inedit pentru barbati.

Căutarea unui cadou este o misiune în care nu trebuie să te duci nepregătită, mai ales pentru ca și bărbații au dificultăți în a-și face unul altuia cadouri. Pentru a scăpa de orele interminabile petrecute în magazine sau chiar și online, trebuie să-ți limitezi încă de la început opțiunile in functie de varsta si personalitatea lui.

Ține cont de vârstă

n mod firesc, preferințele oamenilor se schimbă odată cu vârsta. Chiar dacă bărbații, într-un fel sau altul, rămân mereu copii, „jucăriile” preferate se vor schimba în mod radical de la un deceniu la altul.

Interesele si personalitatea lui trebuie să-ți influențeze decizia

Unii își îngrijesc mașina zilnic, alții o uită în garaj. Unii sunt pasionați de jocuri video, alții de activități outdoor. Pe unii îi impresionează vinul de cramă, pe alții felul in care arata si se imbraca.
Ai prins ideea, nu? Trebuie doar să știi să răspunzi eficient la întrebarea: „Lui ce-i place?”
Desi sunt mai pragmatici din fire, practici si simplisti in preferinte, reprezentantii masculini doresc si ei la randul lor sa fie surprinsi, sa aiba parte de rasfat si de cadouri incantatoare. Cand vor ceva, de obicei, isi cumpara ei singuri, ce au nevoie. Da, stim ca asa fac. Insa categoria de cadouri pentru barbati de la Gia include emotii, aur, materiale nobile, sentimente, pasiune si mestesug – lucruri pe care nu le gasesti chiar oriunde!

De-aceea iti vom recomanda cateva modele de bratari diferite, in functie de varsta, personalitatea si interesele barbatului pentru care te documentezi sa faci un cadou.

De ce o bijuterie din aur este cel mai potrivit cadou pentru un barbat? Pentru ca aurul revine in lumea barbatilor si ii contamineaza si pe ei cu interesul pentru valori si metale pretioase.

1. Bijuterie-cadou pentru barbati din aur cu bratara din poliester nautic rezistent si stilizat

bratara cadou aur pentru barbati

Aceste bratari sunt ideale pentru barbatii peste 27 de ani, care pretuiesc acest metal nobil si poarta accesorii zilnic. Bratara Nautica din poliester nautic are un aspect foarte la moda si sunt extrem de rezistente! Material de inalta calitate se foloseste si in industria masinilor scumpe si a barcilor, iar rolul unei astfel de bratari este sa il insoteasca in toate activitatile lui zilnice: fie ca face sport, fie ca merge zilnic la birou sau lucreaza cu mainile. Este o bijuterie comoda si casual, pe care o poate purta alaturi de ceasul lui preferat sau singura.

Tips pentru a-i oferi un cadou personalizat: poti grava initialele lui sau data cand v-ati cunoscut pe decorul din aur, fie discret pe verso, fie la vedere.

2. Bijuterie-cadou pentru baieti din aur cu bratara din silicon sau cauciuc

idee cadou pentru baieti si barbati

Acest tip de bratara ne duce in zona sporty-chic. Aurul este un material nobil puternic, insa combinat cu siliconul sau cauciucul de inalta calitate, devine o bijuterie usoara si sportiva care se potriveste baietilor si chiar barbatilor ca a doua sau a treia bratara. Baietii sub 30 de ani vor iubi acest cadou, pentru ca este combinatia ideala intre maturitate si adolescența. Deja sunt suficienti de maturi sa aprecieze aurul si sa-l doreasca, insa nu vor dori sa arata prea maturi cu o bratara full-gold care sa le ia din aerul tineresc de care debordeaza!

Iar pentru barbatii trecuti de 30 de ani care poarta costume zilnic la birou, este un cadou perfect ca a doua bijuterie pentru iesirile din weekend. Unde mai pui ca multe modele de ceasuri Formula 1 sau Carrera de la Tag Heuer au curele de silicon sau cauciuc. Este la moda sa fii relaxat cand esti barbat si iubesti accesorizarea.

3. Bijuterie-cadou pentru barbati, realizata integral din aur – modele statement si modele fashion cu insertii de cauciuc

bratara barbati aur full

O bratara realizata integral din aur este pentru o categorie de barbati care stiu ce isi doresc, apreciaza valoarea acestui metal nobil si un astfel de cadou va incanta un barbat matur si pretentios. In functie de stilul si personalitatea lui, poti alege un model clasic sau un model stilizat cu insertii din cauciuc pentru o nota unica. Bratarile noastre sunt realizate in Italia in fabrici specializate in tehnici de colorare ale aurului, care nu se decoloreaza. Avem o gama diversa de nuante de aur, combinate armonios in culori masculine de aur gri, aur maro, aur negru, clasicul aur alb sau cunoscutul aur galben.

.4. Bijuterie-cadou pentru barbati cu bratara din piele Tortuga

idee cadou pentru baieti si barbati

Ce inseamna pielea Tortuga? Dupa cum spune numele, este o piele foarte fina si subtire de broasca testoasa, care inveleste un poliester nautic rezistent. Aspectul oferit este unul nobil si deosebit de rafinat in combinatie cu aurul, insa nu este pentru uz zilnic. Barbatul de astăzi revine să poarte acest metal nobil - aurul, care alaturat unei bratari din piele, exprima putere si rafinament. Pielea Tortuga nu este la fel de rezisnta precum o piele de vitel, insa este un material mult mai nobil, greu de gasit si foarte scump. Acest tip de cadou se adreseaza barbatilor care au mai multe bratari si le schimba in functie de tinuta si eveniment. O bratara Tortuga va atrage intotdeauna atentia consumatorilor de lux si de bijuterii de nișă. Daca urmeaza o aniversare deosebita in viata partenerului tau, un astfel de cadou il va incanta si ii vei da ocazia sa aiba si el o colectie de bijuterii, precum avem noi, femeile.

Vom incheia cu Lista cadourilor pe care sa NU le oferiti niciodata unui barbat

Barbatii pot fi destul de pretentiosi cand vine vorba de cadouri, asadar este important sa va faceti o idee despre ceea ce intentionati sa cumparati inainte de a merge la cumparaturi. Tineti cont de sfaturile mentionate la punctele anterioare pentru a alege un cadou potrivit.

Exista, insa, si cadouri care pot sa nu fie pe placul sarbatoritului ori care se potrivesc mai degraba unei femei. Indiferent de personalitatea lui, evitati sa oferiti seturi cu cesti de cafea. Chiar daca cel pe care doriti sa il surprindeti este un iubitor al cafelei, pastrati ideea de a oferi cesti unei doamne. De asemenea, nu oferiti seturi de bucatarie ori lenjerii de pat decat atunci cand stiti ca destinatarul si-a manifestat dorinta de a primi produse din aceasta categorie ori atunci cand trebuie sa faceti un cadou de casa noua. Cu siguranta, propunerile noastre de mai sus va pot ajuta sa alegeti un cadou original, potrivit celui caruia doriti sa ii faceti o surpriza placuta.

Daruiti cadouri pretioase barbatilor din viata voastra si asigurati-va ca darurile voastre vor aduce zambete de bucurie. Marcati momentele importante pentru ei cu cadouri inovative.



Search engine powered by ElasticSuite