Accesorii in functie de rochie: Ce bijuterii sa alegi?

Accesorii in functie de rochie: Ce bijuterii sa alegi?

Îți plac rochiile, le preferi destul de des și te simți mai confortabil in rochii decât în jeansi? Ne bucuram să îți venim în ajutor cu idei de accesorizare pentru că da, accesoriile sunt cele mai bune prietene ale unei rochii! O pun în valoare și nu doar atât! Dacă știi cum să alegi accesoriile în funcție de rochie, o vei putea purta de nenumărate ori fără teama că repeți vreun look.

Mai jos, îți dezvăluim secrete „supreme”: care sunt podoabele perfecte în funcție de rochia pe care o porți!

Criterii de care sa tii cont pentru a accesoriza cu gust:

1. Aplica regula “Less is more” doar in cazul evenimentelor in care te aranjezi din cap pana in picioare.

La un eveniment in care afisezi un machiaj pronuntat, o coafura pretentioasa si o rochie stilizata, adauga o singura pereche de cercei pretiosi mici sau un singur inel cu piatra pretioasa. Regula nu se aplica in cazul unui look relaxat, in care nu ai avut timp sa te aranjezi prea mult si ai apelat la una dintre acele little black dress des purtate sau chiar la o rochie casual pe care acum doresti sa o transformi. Aici poti adauga o mini-geanta superba de brand, pantofi cat mai extravaganti si poti suprapune coliere de aur in diferite lungimi pentru ca lumea sa uite ca rochia asta ai purtat-o si cu adidasi!

2. Alege bijuteriile in functie de ocazie

Desigur, toate visam la acel dressing mare si perfect in care intram si ca prin minune gasim pentru fiecare ocazie ținuta și toate accesoriile de care avem nevoie, aici si acum. Nici in cea mai ideala conjunctura nu vei gasi femeia care sa poata afirma ca are tot isi doreste, insa in lumea reala poti avea pas cu pas piese basic utile, rochii salvatoare, cateva genti in care nu vei regreta niciodata ca ai investit si o cutie de bijuterii din aur fine si versatile care te vor scoate din banalitate si iti vor oferi acel glowing si „wow, ce deosebiti cercei ai! Nu am mai vazut la nimeni!” Este suficient pentru ca sa te simti bine, nu?

3. Opteaza pentru accesorii de calitate

accesorii de calitate si de brand

Nu te zgârci cand vine vorba de calitatea accesoriilor si ține minte ca expresia „suntem prea saraci ca sa ne cumparam lucruri ieftine” este adevarata. Nu fugi in mall sa iti cumperi repede si ieftin ceva doar ca sa pari ca ai ceva nou la intalnirea de maine seara. Sunt bani aruncati pe fereastra si vei trai in continuare cu frustrarea ca nu iti permiti o geantă scumpă sau o bijuterie care sa nu se oxideze dupa cateva purtari. Daca iti faci un plan de cheltuieli si iti cumperi lucruri mai putine si mai calitative, dupa cateva luni ne vei multumi pentru acest sfat pentru ca vei fi adunat cateva bijuterii superbe din aur, cel putin o geanta care nu isi pierde valoarea si chiar si o rochie de calitate in care poti arata diferit, in functie de creativitatea ta. Renunta la fast-fashion (ieftin si rapid) si devino un fashion-icon investind in accesorii de calitate. Nu uita ca aurul este o valoare si poti schimba oricand bijuteriile tale din aur cu altele noi, in magazinele noastre (avem serviciul de topire aur).

Ce bijuterii sa alegi in functie de rochie?

Rochii de zi

outfit cu bijuterii de zi

Pentru rochia de zi accesorizarea depinde doar de stilul tau. Nu exista reguli, exista doar personalitate, atitudine si stil. Odata stilul descoperit, outfit-urile zilnice vor fi accesorizate cu usurinta. Lumea bijuteriilor și a accesoriilor este infinită și, câte preferințe, atâtea modele! Există, însă, câteva tipuri de bijuterii care nu se vor demoda niciodată și care, indiferent care este stilul tău personal, se vor încadra perfect în outfit-ul tău.

Iată care sunt accesoriile statement ce nu trebuie să îți lipsească:

Rochii de seara

accesorizare rochie de seara

Indiferent de rochia de seară pe care o porți, accesoriile trebuie alese cu grijă, altfel riști să încarci ținuta. Aici te rugam să ți cont de ‘’Less is more’’ atunci când alegi bijuteriile care îți completează ținuta de seară și optează pentru piese cât mai simple pentru a te remarca prin stil și rafinament. Renunță la bratara fixa statement pe care o porti zilnic si inlocuieste-o cu o bratara tennis cu diamante sau una cu perle naturale. Renunta la ceas si la colierul statement de la baza gatului si in functie de decolteul rochiei, alege un colier simplu cu diamante sau o pereche de cercei fabulosi din aur. Daca rochia are spatele gol, opteaza pentru colierul Gia Flower cu flori ranunculus care cad in lungimi diferite pe spate.

Rochii office

accesorizare tinuta office

Accesoriile nu ar trebui să contrazică viziunea ta, ci dimpotrivă, sarcina lor este de a aduce armonie. La birou sau la locul de munca evita crearea unei imagini expresive. Accesoriile pentru îmbrăcămintea de afaceri ar trebui să arate concis: ceasul sa fie nelipsit, gentile potrivite cu inaltimea ta, forme geometrice clare, bijuterii de marime mica sau medie, pantofi comozi (nu neaparat clasici, dar confortabili). Alege bijuterii fine, geometrice si versatile care sa iti armonizeze chipul si sa nu iti stirbeasca deloc din autoritate. Daca esti genul Lady Boss, atunci impune-te prin ceasuri superbe si bijuterii masive din aur de marime medie. Daca esti stilul fashion-icon atunci nu ne facem probleme nici in cazul bijuteriilor care atârnă, insa daca esti timida si retrasa atunci poarta bijuterii mici in forme jucause de flori, de fluturi care iti evidentiaza inocenta. Este foarte important sa nu arati frivola la locul de munca, in rest te poti juca cu stilurile in fiecare zi!

Fiecare femeie și-ar dori să aibă în caseta ei bijuterii din aur potrivite pentru orice ocazie. Fie că mergi la serviciu, la o întâlnire romantică sau de afaceri, la un eveniment oficial sau la o reuniune de familie, ai nevoie de accesorizare. Iar pentru aceasta, alegerea bijuteriilor nu este tocmai ușoară. Secretul este însă să alegi bijuterii din aur minimaliste, clasice sau reinterpretari ale stilului clasic, care să facă față cu brio oricăror noi tendințe. Si tine minte ca aurul nu se demodeaza niciodata!

colier aur 18k

Incheiem cu cateva propuneri eficiente de bijuterii in functie de decolteu:

Pentru un decolteu in V iti propunem coliere lungi din aur: Colierul lung Coloana Infinitului

Pentru un decolteu rotund, vezi salbele noastre din aur la baza gatului!

Pentru rochii cu gât, aseaza un colier cu perle sau un colier semi-flexibil peste rochie.

Pentru rochia tricotata cu decolteu normal, suprapune 2-3 lungimi diferite de coliere din aur.

Pentru rochia cu spatele gol, opteaza pentru coliere lungi purtate pe spate.

Pentru rochia pe un umar poti alege un colier interlink cu zale din aur.

Speram ca ti-a placut articolul nostru si ca a fost util pentru toate iubitoarele de rochii. Rochia este cea mai feminina piesa din garderoba unei femei si merita purtata de multe ori si accesorizata diferit de fiecare data. Te asteptam in magazinele noastre si online pentru a-ti alege cele mai frumoase accesorii.



Search engine powered by ElasticSuite