Colier fix OPEN MIND din aur galben 18k cu doua perle EDISON

SKU
9206
Epuizat din stoc

Colier bară fixa cu perle de apă dulce din aur galben 18k.
Perlele albe de apă dulce sunt rotunde si au o dimensiune de 8-13 mm/perla.

Articole produs grupate
Nume produs
Nu sunt disponibile optiuni pentru acest produs.

Colecția Open Mind încântă prin designul clar și „deschis” al bijuteriilor: inele, brățări, cercei și coliere din aur alb sau galben de 18k cu perle Akoya, perle Edison sau Tahiti.

Perlele Edison sunt rezultatul cercetarii a lui Weijian Zhan and Weiyu Zhan frate si sora, a caror familie au o ferma de cultivat perle de peste 40 de ani. Ei au investit in cercetare de 3 ori mai mult decat media industriei si dupa 12 ani au obtinut o noua specie gigant de apa dulce, dar cu trasaturile exotice, culorile si calitatea perlelor de apa sarata. Majoritatea perlelor de cultura sunt obtinute prin implantarea de tesut, dar la perlele Edison se implanteaza o margica ca si la perlele de apa sarata. Se implanteaza intr-o molusca selectionata genetic dupa niste criterii strict secrete.

Sunt caracterizate prin faptul ca au un luciu deosebit si pot avea culori extrem de puternice pornind de la alb si ajungand la roz, auriu, metalic, pruna si mov asa cum sunt si in imaginea de mai jos. Perlele de cultura obisnuite nu ar fi putut avea niciodata asemena culori si o suprafata asa de stralucitoare.

Ele au primit acest nume datorita faimosului citat al lui Thomas Edison: „doua lucruri nu pot sa fac in laboratorul meu - diamante si perle”.

Un alt lucru interesant este ca poate fi influentata culoarea lor in functie de microelementele din apa, temperatura, valoarea ph-ului si tipul de tehnologie folosit in cultivarea lor.

De ce au devenit atat de cautate perlele Edison?

Pentru ca au un strat gros de nacru si o stralucire incredibila, metalica, care rivalizeaza cu surorile lor din categoria premium, perlele de apa sarata (Akoya, South Sea sau Tahitiene) dar… la un pret foarte bun.

Culorile lor nemaintalnite pana acum la perlele naturale le transforma in cele mai dorite noutati de pe piata bijuteriilor. Insa, metoda de cultivare fiind tinuta secreta de catre inventatorii ei, cantitatea lor este limitata.

Dar acesta nu este singurul motiv pentru care este un numar mic de perle Edison pe piata. Unul dintre motive este ca daca o perla de Akoya este conceputa in aproximativ 7 ani, o perla Tahitiana in aproximativ 7-9 ani, iar o perla South Sea in aproximariv 5 ani, o perla Edison are nevoie de 3 pana la 7 ani pentru formare.

Mai multe informatii
Cod Extern Produs9206
BrandYana Nesper
MaterialAur 18 k
TipLant cu pandant
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Colier fix OPEN MIND din aur galben 18k cu doua perle EDISON
Search engine powered by ElasticSuite