1 articol

pe pagina
Setati descendent
Cumpara acum de la
Mecanism: ETA Quartz Cal. G15.562

1 articol

pe pagina
Setati descendent

Excelență prin inovație în tradiția orologeriei, aceasta ne transmite brandul Cover prin istoria sa recentă. Deși un nume tânăr, compania independentă de producție de ceasuri elvețiene s-a impus rapid în industrie, obținând recunoaștere internațională datorită investițiilor constante în cercetare și dezvoltare. Ceasurile Cover sunt la această oră un simbol al designului inovativ, care păstrează pulsul timpului și este puternic ancorat în realitatea curentă. 

Theo Ingold este cel care a fondat compania independentă elvețiană de producție de ceasuri Chrono AG în 1982, iar brandul Cover a fost lansat în 1999, din dorința de a oferi piese sofisticate și elegante unei clientele care apreciază ceasuri de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Și la această oră, produsele sunt apreciate pentru formele și materialele cu identitate puternică și clară, în timp ce păstrează un aspect estetic plin de individualitate. 

Produse cu acuratețe elvețiană și în colaborare cu o echipă renumită de designeri de ceasuri din Elveția, echipate cu mecanisme realizate de către ETA sau Ronda - companii recunoscute pentru calitatea înaltă pe care o oferă - fiecare dintre produsele Cover reprezintă o combinație reușită de tradiție puternic ancorată în era modernă. Experiența și expertiza, ne asigură deținătorii de astăzi ai brandului, Markus & Stephan Ingold, își spun cuvântul în fabricarea acestor ceasuri elvețiene de cea mai bună calitate.

Astfel de accesorii se potrivesc perfect nevoilor fiecărui client, oferind o experiență extraordinară de funcționalitate și fiabilitate, îmbinată cu un format ce ține mereu pasul cu timpurile, fie că este vorba de modele clasice, cu aspect vintage ori„ elegante. De la imprimarea cadranului și a carcasei, la inspecția calității și ambalarea finală, totul este prelucrat manual cu cea mai mare grijă și pasiune, pentru a urmări precizia în cele mai mici detalii.

Pasionante și atractive, creațiile Cover sunt recunoscute astăzi în lumea întreagă nu doar datorită calității și aspectului unic, ci și a faptului că reprezintă un ambasador de succes al label-ului Swiss Made.

Piese rafinate și trendy, realizate manual din materiale de înaltă calitate precum oțel inoxidabil, aur alb și sticlă K1 cu strat de safir, mecanisme Quartz și multifuncții de tip Cronograf, ceasurile Cover sunt un simbol al designului inedit și al excelenței prin tradiția orologeriei. 


Ceasurile Cover sunt accesoriile perfecte pentru cei care pun accent pe un stil individual bine definit, și care sunt în căutare de piese comode, de calitate, întotdeauna în ton cu actualitatea.

Search engine powered by ElasticSuite