Swiss Military

Articolele 1-16 din 58

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 • Articolele 1-16 din 58

  Pagina
  pe pagina
  Setati descendent

  Când spui Swiss Military, spui precizie elvețiană îmbinată cu spiritul de aventură. Ceasurile elvețiene Swiss Military sunt balansul perfect între funcționalitate și design, între fiabilitate și dorința de libertate a celor cu un stil de viață activ.

  Creativitatea și designul unic al pieselor Swiss Military au transformat aceste ceasuri în obiecte de modă de ultimă generație. Cu un design modern și elegant, piesele Swiss Military se prezintă ca fiind cele mai bune opțiuni pentru persoanele active, care vor să combine confortul cu eleganța.

  Fiecare ceas Swiss Military este proiectat pentru a se potrivi stilului individual al purtătorului. Cu un design ce poate varia de la simplu la elegant, sofisticat sau extravagant, fiecare accesoriu de acest fel are caracteristici unice și tehnologii de ultimă generație încorporate, contribuind la renumele internațional al brandului atât în ceea ce privește tradiția elvețiană, cât și cerințele titulaturii Swiss Made inscripționată pe fiecare produs în parte.

  Întreaga filozofie a brandului Swiss Military se evidențiază perfect în detaliile aparte ale acestor ceasuri uimitoare. Compania de familie Chrono AG este un label cunoscut de mai bine de 100 de ani atât pentru generațiile de ceasornicari de succes pe care i-a dat de-a lungul timpului, cât și din punct de vedere al preciziei și al designului produselor.

  Fiecare ceas este asamblat controlat și manual, apoi supus unor de controale riguroase de calitate care să permită inscripționarea imprintului Swiss Made pe cadran. Aplicațiile de tip militar precum vizibilitatea în întuneric, rezistența la apă, dar și robustețea, acuratețea ridicată și funcționalitatea perfectă, în stil elvețian sunt câteva dintre elementele ce caracterizează produsele acestui brand.

  Gamele variate includ ceasuri cu mecanisme Quartz sau automatice, cronometrare, carcase solide din oțel inoxidabil, și multe modele cu geam safir de cristal. 

  Colecțiile Swiss Military sunt formate din ceasuri fiabile adresate tinerilor moderni și în pas cu trendurile, care își doresc în același timp un model cu design sport. Prețurile accesibile fac din aceste piese alegerea potrivită pentru o clientelă plină de viață, în căutare de aventură. Cu un design modern și elegant, ceasurile Swiss Military se prezintă ca fiind cele mai bune opțiuni pentru persoanele active, care vor să combine confortul cu eleganța.

  Calitatea elvețiană premium și designul de excepție transformă aceste ceasuri în accesorii de modă de ultimă generație, cu detalii unice care reflectă atât stilul inovator al brandului, cât și cel business sau casual al purtătorului.

  Search engine powered by ElasticSuite