Raymond Weil

14 Articole

pe pagina
Setati descendent
 • 14 Articole

  pe pagina
  Setati descendent

  Raymond Weil este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți fabricanți de ceasuri din lume și în același timp una dintre companiile emblematice de pe piața orologeriei elvețiene. Eleganța și atemporalitatea se regăsesc în oricare dintre piesele colecțiilor acestui brand, fie că este vorba despre ceasuri de damă sau de bărbați. Toate variantele de modele simbolizează atașamentul profund al mărcii față de rădăcinile ceasornicăriei, iar orologeria elvețiană își regăsește aici finețea și precizia în cele mai mici detalii.

  Fondatorul brandului, Raymond Weil, a pus bazele propriei companii de ceasuri în 1976, când industria de profil trecea printr-un moment de cotitură. Acesta a adus astfel o nouă viziune asupra a ceea ce însemna fabricarea ceasurilor în perioada respectivă. Creațiile lui Weil au fost imediat apreciate atât de iubitorii amatori de ceasuri cât și de cunoscători. 

  Tradition, Tango, Freelancer sau Maestro sunt doar câteva dintre colecțiile și modelele de ceasuri dezvoltate de-a lungul timpului de către acest brand elvețian de lux. În colecția Parsifal Automatic vei găsi piese cu identitate puternică și caracteristici distincte de design, cu modele timpurii readaptate și relansate recent, ca o reflexie a atașamentului față de tradiție, dar și ca omagiu adus operei lui Richard Wagner. 

  Colecția Maestro, lansată in 2010, celebrează lumea muzicii clasice și demonstrează, o dată în plus, dominația în orologia elvețiană, prin modul în care eleganța și sofisticarea se combină cu inovația.

  Atemporală și rafinată, colecția Toccata dovedește că frumusețea nu este întotdeauna trecătoare, ceasurile impresionând pe oricine știe să supună timpul în favoarea sa. Vei găsi aici diferite modele, unele cu o carcasă complet placată cu aur, altele decorate cu cifre romane pe cadran, toate cu un caracter tradițional, indiferent de detaliile de design pe care le preferi. 

  Modelele clasice, cu o eleganță desăvârșită și un respect profund pentru tot ce înseamnă tradiție și design rafinat, sunt disponibile și în colecțiile Tradition, dar spiritul timpurilor moderne și caracterul viu al femeii active este perfect surprins prin ceasurile Raymond Weil Freelancer. Cu sticlă din safir și cadran decorat cu diamante, orice doamnă care dorește să-și exprime feminitatea și strălucirea își va găsi aici varianta preferată de ceas, potrivit persoanelor active și ritmului modern al vieții curente.

  Cu identitate puternică, stil bine definit și respect pentru tradiția orologeriei elvețiene în cele mai mici detalii, ceasurile din colecțiile Raymond Weil te vor surprinde prin look-ul lor elegant și prin estetica pură a unor modele inovatoare, ce păstrează un aspect atemporal.

  Search engine powered by ElasticSuite