Longines

Articolele 1-16 din 61

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 • Articolele 1-16 din 61

  Pagina
  pe pagina
  Setati descendent

  Longines este cea mai veche marcă înregistrată în Organizația Internațională a Proprietății Intelectuale (WIPO). De la început și până în prezent, brandul păstrează și utilizează denumirea și logo-ul inițiale. Eleganță, tradiție și performanță - sunt trei elemente de referință care stau la baza dezvoltării și a perpetuării în timp a faimosului brand elvețian de ceasuri Longines.

  Întreaga istorie a acestei mărci de lux este un exemplu de realizări și reușite, fiecare dintre piese păstrând în același timp un nivel greu de egalat de fiabilitate, acuratețe și durabilitate. Aspectul clasic al ceasurilor reprezintă o adevărată lecție de rafinament, eleganță și stil asumat.

  În calitate de partener de calibru în multe dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din lume, Longines a lansat întregi colecții cu un stil excelent, spre a fi purtate de entuziaștii luxului rafinat. Cu aspect sofisticat și simultan sportiv, un ceas Longines poate fi echipat cu multifunctii, sau poate prezenta cadrane ori indicatoare cu perle sau diamante, modele perfecte pentru oricine este în căutarea unui accesoriu de calitate, confortabil și în același timp fashion. Ceasurile Longines sunt contemporane și au în același timp o vibrație cu totul atemporală. 

  Colecția Conquest Classic îmbină cu pricepere modernitatea cu rafinamentul care definește brandul, fiind concepută ca un adevărat omagiu adus cronografelor produse începând cu 1878. Conquest propune un design sofisticat, fiecare dintre modelele prevăzute cu dată, cronograf, indicatoare luminescente sau bezel rotativ rămânând fidele valorilor mărcii Longines în ceea ce privește eleganța, tradiția și performanța. Linia este definită de un design sofisticat și o eleganță clară, ce oferă în același timp robustețe și clasă fiecărei piese.

  Colecția Conquest este demonstrația incontestabilă a faptului că este nevoie de o cunoaștere profundă a artei orologeriei pentru a putea oferi performanță de excepție, fără a sacrifica eleganța unei creații. 

  Modelele feminine ale acestei colecții iconice sunt deopotrivă rafinate, îndrăznețe și moderne, fiind concepute pentru a stabili ritmul și a releva cu măiestrie numeroasele fațete ale femeii contemporane. Modul de viață italian, îmbunătățit de o eleganță atemporală, este ilustrat încă de la înființare în colecția Longines Dolce Vita pentru femei. Inspirat de „Dolce Vita”, fiecare dintre piese reprezintă un omagiu adus dulceții vieții, ilustrând eleganța contemporană a mărcii la nivel mondial. Un nou capitol se deschide astăzi cu o astfel de interpretare unică și cu linii atenuate, aceste noi variații fiind destinate femeilor pentru care farmecul este un mod de viață.

  Colecția Master este o expresie a istoriei îndelungate a mărcii, reprezentând un summum al rafinamentului și dovada incontestabilă a standardelor de excepție caracteristice Longines - pe măsură ce măiestria cunoaște arta, iar tradiția ia forma perfecțiunii.

  Search engine powered by ElasticSuite