Grovana

Articolele 33-40 din 40

Pagina
pe pagina
Setati descendent

Grovana a marcat un moment important în 2014: 90 de ani de existență pe piața atemporală a orologeriei premium. Compania elvețiană este unul dintre jucătorii importanți din industria producției de ceasuri și oferă o gamă largă de instrumente de măsurat timpul. 

Calitatea și fiabilitatea vin la prețuri accesibile atunci când este vorba despre renumitul brand elvețian. De la piese fashion la unele clasice, de inspirație antică, fiecare ceas Grovana prezintă detalii perfecte și include tehnologii moderne, cum ar fi mecanismele automate sau quartz. 

Ceasurile Grovana abordează stiluri variate, pentru a se potrivi oricărei personalități. Iubitorii orologeriei elvețiene au la dispoziție o gamă largă de modele, din aur sau argint pur, cu cadranele în culori naturale și atrăgătoare precum roz, albastru, alb, auriu sau argintiu, toate având finisaje meticuloase. 

Marcajele de pe ceasurile din colecțiile Traditional, Swiss Alpine Military by Grovana sau Specialties pot fi și ele variate, de la cifre romane sau arabe clar articulate, până la markeri distinctivi ce reprezintă un alt semnal al individualității brandului. 

Ceasurile de top ale brandului Grovana sunt placate cu aur, dar toate ceasurile acestui brand au geam din cristal de safir, care este întrecut ca duritate doar de diamant. Fiecare produs este asamblat manual, iar fiecare dintre componentele intrate în producție sunt verificate riguros, pentru a îndeplini standardele înalte de calitate și durabilitate dorite. 

Testele de rezistență includ cea la apă, presiune și șoc, fiecare ceas fiind creat să reziste până la 300 m sub apă și să nu permită infiltrarea de praf sau murdărie. Protecția de tip PVD (Physical Vapor Deposition), una din cele mai avansate tehnologii, asigură o adeziune perfectă și amplifică efectul optic al suprafețelor fine. 

Toate brățările sau curelele din piele sunt tratate anti-alergenic și au certificat de garanție internațională tipărit în 8 limbi. Precizia elvețiană se regăsește și în mișcările automatice sau de tip Quartz ale ceasurilor. În orice detalii de acest fel, fiabilitatea și calitatea se combină pentru a asigura excelența.

De la modelele fashion la cronometrele sport, formele rotunde sau unghiulare, Grovana poate mulțumi o varietate largă de împătimiți ai ceasurilor. Variantele minimaliste includ curele elegante din oțel inoxidabil, și un design simplu și rafinat, cu cadran contrastant. O combinație unică de estetică și performanță, ce reflectă cu adevărat un stil european.

Search engine powered by ElasticSuite