4 Articole

pe pagina
Setati descendent

4 Articole

pe pagina
Setati descendent

Îți dorești acel ceas inteligent care să poată ține pasul cu tine? Garmin, brandul iconic și inovativ, are mai multe soluții pentru tine!

Ceasuri cu dispozitive smart, cu navigație portabilă GPS, aplicații audio și tehnologii fitness sau wellness incluse, pe toate le regăsești în colecțiile moderne Garmin! 

Ești pregătit pentru o provocare sportivă, surf sau orice alt tip de aventură în aer liber? Alege un model din colecția QUATIX® 7- Sapphire Edition, cu un design rezistent și sofisticat, cu afișaj AMOLED permanent, strat de acoperire din carbon de tip diamant și o lentilă din safir, cu încărcare solară, rezistentă la zgârieturi. Un astfel de model poate fi conectat cu ușurință la chart-plotterele Garmin compatibile, beneficiază de telecomandă cu funcții MFD cheie, comandă rapidă a configurației, sistem stereo Fusion®, pilot automat, hărți BLUECHART® G3 sau hărți topografice, cu date de pe mai multe continente. 

Dacă ești pregătit pentru un nou traseu montan, poți verifica ușor altimetrul pentru date de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condițiilor meteo sau busola electronică, cu 3 axe.

Un ceas Garmin din Seria Premium QUATIX® 7X - Solar Edition este construit pentru tot ce înseamnă viața trăită pe și lângă apă, având incluse aplicații pentru wellness și fitness. Display-ul și controller-ul multifuncțional MFD permit integrarea cu orice tip de aparatură disponibilă la bordul diferitelor ambarcațiuni, oferind o funcționalitate desăvârșită. Sistemele autopilot și Fusion® Entertainment, compatibile cu diferite echipamente, permit cu ușurință controlul activităților direct de pe ceas, și astfel poți salva informații importante despre ambarcațiune, adâncimea apei, hărți, sau date despre vânt ori funcționalitatea motorului. 

Oricare dintre ceasurile Garmin din seria QUATIX® 7 sunt utile și versatile, fiind apreciate de entuziaștii vieții la bord sau de pe uscat. Butoanele tradiționale, care funcționează în orice mediu, sunt completate de ecrane tactile, ușor de utilizat, ce asigură accesul rapid la orice tip de selecții sau funcții, făcând din astfel de modele variante de ceasuri smart, de purtat în orice ocazie. 

Un ceas din seria Garmin - INSTINCT® 2 Camo Edition, inteligent și robust, este aliatul tău pentru tot ce înseamnă acțiuni de rezistență și anduranță. Aplicațiile sport integrate îți permit să-ți desfășori activitățile sportive preferate cu ajutorul profilelor preîncărcate, fie că este vorba despre alergare, ciclism, înot, antrenamente de forță, ciclism montan sau de interior, alergare virtuală, golf, yoga, schi sau antrenamente HIIT.


Solide, îndrăznețe, sofisticate, potrivite pentru fiecare aspect al vieții tale - ceasurile elvețiene Garmin te reprezintă și îți reflectă pasiunile, oricare ar fi acestea. Smart, sport, fiabil, în trend cu timpurile - iată ce înseamnă un ceas Garmin la încheietura mâinii tale.

Search engine powered by ElasticSuite