Articolele 1-16 din 56

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 • Articolele 1-16 din 56

  Pagina
  pe pagina
  Setati descendent

  Cauți un ceas care să arate incredibil de bine și în același timp să fie rezistent? Bering are ceva pentru tine. 

  Inspirate din frumusețea arctică, ceasurile Bering sunt un mix perfect de stil, forță, rafinament și durabilitate. Deși un nume relativ nou pe piața internațională a orologeriei, Bering s-a impus încă din primul moment în topul marilor producători de ceasuri grație designului deosebit de simplu, a preciziei cu care funcționează mecanismele de măsurare a timpului și a materialelor de înaltă calitate din care sunt confecționate fiecare dintre piesele acestui brand.

  Istoria ceasurilor Bering derivă din anii 1800, iar de-a lungul timpului, compania și-a concentrat atenția pe aducerea de inovații în industrie, prezentând constant modele care s-au adaptat schimbărilor estetice și tehnologice din era modernă. Colecțiile brandului Bering capturează perfect spiritul timpurilor: modele minimaliste, fiabile și elegante.

  Colecțiile clasice includ modele cu linii simple, dar cât se poate de captivante în eleganța lor atemporală. Designul imaculat este completat de aspectul rece al oțelului inoxidabil, conferind pieselor un look modern și minimalist ce surprinde un ideal de design contemporan. Finisajele sunt realizate și ele într-o manieră perfectă, pentru a accentua o dată în plus frumusețea curată a stilului nordic.

  În colecția Bering Ceramic vei regăsi ceasuri chic, în care se folosesc materiale și proceduri inovative de fabricație. Imaculate și durabile, astfel de texturi inovatoare sunt rezistente la zgârieturi și tratate hipoalergenic. Poți opta pentru o variantă de carcasă albastru-argintie cu geam din safir-cristal, cu detalii Mother-of-Pearl și decorată cu cristale Swarowski pe cadran sau bezel. Suprafața elegantă îți va conferi o senzație unică de confort la atingere. 

  Colecția Max Réne, creată de designerul de top danez cu același nume, surprinde prin eleganța simplă și pură, o combinație inedită între designul minimalist danez și funcționalitate maximă. Cadranul, protejat de un geam safir-cristal, este rezistent la zgârieturi, iar o curea din silicon oferă un accent deosebit de modern. Fiecare ceas Bering de acest fel înseamnă unicitate și stil elegant, potrivit pentru orice ocazie.

  Îți poți stiliza ceasul în culoarea ta preferată, având în vedere că motto-ul „Schimbă culorile, schimbă curelele, schimbă aspectul" unifică un astfel de concept multiplu într-un singur ceas. Benzile Max René Collection îți permit o varietate de stil după preferințe, și în plus libertate sau individualitate mai mare cât ai clipi! 

  Rafinament, stil și durabilitate, culori simple și pline de forță, puternice și în același timp elegante, le vei regăsi pe toate în ceasurile Bering, inspirate din frumusețea arctică!

  Search engine powered by ElasticSuite