Ceasuri sport

Articolele 49-64 din 150

pe pagina
Setati descendent
  • Articolele 49-64 din 150

    pe pagina
    Setati descendent

    Colecția noastră de ceasuri sport va încânta cunoscătorii și admiratorii brandurilor consacrate în orologerie. Fie că preferi modele cu aspect clasic dar cu cele mai noi și inovatoare tehnologii incluse, sau ceasuri robuste, inteligente, sport, selecțiile din magazinul nostru te vor surprinde prin acuratețea și fiabilitatea fiecărui produs, în care se regăsește respectul pentru tradiția orologeriei elvețiene, rafinat până în cele mai mici detalii. 

    Vei recunoaște instantaneu ceasurile din gama Tissot datorită stilului lor inconfundabil și eleganței atemporale, chiar dacă este vorba despre modele sport. Estetica puternică și bine definită ce caracterizează brandul elvețian se regăsește și în variantele Tissot Powermatic, cu detalii de design inspirate de mașinile de curse, dar își găsesc expresia estetică supremă în colecțiile Supersport, Sport Gent sau Carson Premium, idealuri ale conceptului de ceas contemporan elegant și atemporal. 

    Fii pregătit și pentru o întâlnire de excepție cu ceasurile TAG Heuer. Brandul elvețian îți pune la dispoziție prin intermediul magazinului nostru ceasuri sport dintre cele mai performante, cu un aspect sportiv inedit și pregătite să facă față celor mai extravagante provocări.

    TAG Heuer Aquaracer Professional, cu ramă bidirecțională, cronograf și tahimetru integrat, sau TAG Heuer Formula 1x Red Bull Racing, cu designul dinamic ce stabilește ritmul celebrând doi titani, sunt doar câteva dintre variantele indispensabile ție în orice moment în care ești pregătit să-ți satisfaci dorința de adrenalină și de aventură în aer liber, puse la dispoziția ta de către acest brand elvețian din categoria premium.

    Descoperă și colecția de ceasuri sport Garmin, cu dispozitive smart, navigație portabilă GPS, aplicații audio și tehnologii fitness sau wellness incluse în cele mai noi și moderne colecții! 

    Ceasurile Garmin sunt concepute pentru a-ți satisface tot ce înseamnă precizia și fiabilitatea resurselor inteligente, atunci când ești pregătit pentru provocări sportive și orice alt tip de aventură în aer liber! Ele funcționează în orice mediu, și sunt completate de ecrane tactile, ușor de utilizat, cu acces rapid la orice tip de selecții sau funcții. 

    În colecția QUATIX® 7- Sapphire Edition vei găsi piese cu un design rezistent, sofisticat, cu afișaj AMOLED permanent, cu acoperire de tip diamant și lentilă solară, cu funcții MFD, sistem stereo Fusion®, pilot automat sau hărți topografice, cu date de pe mai multe continente, astfel de funcționalități fiind compatibile cu diferite echipamente și permițând controlul activităților direct de pe ceas. Solide, îndrăznețe și în ton cu timpurile, ceasurile elvețiene Garmin sunt aici pentru a-ți reflecta pasiunile, indiferent care sunt acestea.

    Search engine powered by ElasticSuite