Ceas Garmin Venu 2 Plus White Smartwatch 010-02496-12

In stoc
2.200,00 lei
Anunta-ma cand scade pretul
Cand pretul se modifica vei fi notificat pe email
Ramă Cream Gold Din Oţel Inoxidabil Cu Carcasă Ivory Şi Curea Din Silicon
LA ACEST PRODUS AI TRANSPORT GRATUIT
  • TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 500 LEI
  • LIVRARE IN 2 ZILE
  • RETUR GRATUIT IN 30 ZILE

GĂSEŞTE-ŢI STAREA DE BINE

Înţelege-ţi corpul mai bine cu funcţiile avansate de monitorizare a sănătăţii şi a condiţiei fizice. Bucură-te de confortul efectuării apelurilor telefonice de la încheietura mâinii1 atunci când acesta este asociat cu un smartphone compatibil.

Ai obosit să te împarţi între dispozitive? Efectuează apeluri de la încheietura mâinii atunci când acesta este conectat la un smartphone compatibil.

Creează sau răspunde la mesaje text cu uşurinţă prin intermediul asistentului vocal de pe smartphone-ul asociat1.

Funcţiile de monitorizare a sănătăţii şi a stării de bine îţi oferă o imagine mai clară asupra ceea ce se întâmplă în interiorul corpului tău.

Găseşte moduri noi de a-ţi pune corpul în mişcare cu peste 25 de aplicaţii preîncărcate pentru sport.

Stochează muzică pe ceas pentru o ascultare fără utilizarea telefonului, cu ajutorul căştilor wireless.

Afişaj AMOLED luminos şi durată de viaţă a bateriei de până la 9 zile.

PUNEŢI STILUL ÎN VALOARE

Un afişaj AMOLED clar care aduce acest ceas la viaţă, chiar şi în lumina puternică a soarelui. Încearcă modul Afişaj întotdeauna activ pentru a păstra afişajul vizibil în permanenţă.

CONCEPUT PENTRU OAMENII ACTIVI

De la ecranul rezistent din sticlă Corning® Gorilla® Glass 3 la rama elegantă din oţel inoxidabil şi brăţara confortabilă din silicon, acest ceas inteligent este pregătit pentru orice.

Îţi prezentăm noile funcţii inteligente.

APELURI DE LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Nu vei mai rata niciodată apelurile căutându-ţi telefonul prin buzunare sau prin geantă. Atunci când este conectat la smartphone-ul compatibil, poţi efectua şi prelua apeluri direct de pe ceas.

ÎNTREABĂ ASISTENTUL VOCAL

Ai mâinile ocupate? Nicio problemă. Utilizează asistentul vocal de pe smartphone-ul asociat (Siri, Google Assistant sau Bixby) prin Venu® 2 Plus pentru a compune şi răspunde la mesaje text, pentru a adresa întrebări şi chiar şi pentru a controla dispozitivele inteligente compatibile din casă.

Sănătatea şi starea de bine sunt pe primul loc.

FUNCŢIA HEALTH SNAPSHOT™

Înregistrează o sesiune de 2 minute pentru a vizualiza statistici cheie, inclusiv pulsul2variaţia pulsului, Pulse Ox3, respiraţia şi nivelul de stres. Apoi generează un raport cu aceste statistici pentru a-l partaja prin aplicaţia Garmin Connect™ de pe smartphone-ul compatibil.

MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™

Monitorizează nivelurile de energie ale corpului tău, astfel încât să poţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

SENZOR PULSE OX

Utilizează senzorul Pulse Ox3 pentru a verifica saturaţia de oxigen din sânge în orice moment din zi, sau în timpul somnului, pentru a arăta cât de bine absoarbe corpul tău oxigen.

MONITORIZAREA STRESULUI

Află dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare îţi vor solicita chiar să efectuezi o scurtă activitate de respiraţie atunci când te simţi stresat(ă).

MONITORIZARE MENSTRUALĂ

Utilizează aplicaţia Garmin Connect pentru a-ţi monitoriza ciclul menstrual sau sarcina. Înregistrează simptomele, descarcă exerciţii şi sfaturi educaţionale privind nutriţia şi multe altele. Poţi chiar şi să vezi şi să înregistrezi detalii la încheietura mâinii tale cu aplicaţia de monitorizare a sănătăţii femeilor.

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistrează în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a-ţi aminti să te menţii hidratată. Poţi chiar să obţii un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierzi în timpul activităţilor.

MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI

Vezi cum respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului, pe parcursul exerciţiilor de respiraţie şi al activităţilor de yoga sau în timpul unei sesiuni cu captură de ecran cu date despre sănătate.

SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţine un scor pentru calitatea somnului tău şi informaţii relevante despre modul în care îţi poţi îmbunătăţi somnul. Monitorizează chiar şi diferitele etape ale somnului, precum şi pulsul, nivelul de stres, Pulse Ox3 şi respiraţia.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Ceasul măsoară în permanenţă pulsul tău2 şi te va alerta dacă acesta se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce te odihneşti. De asemenea, te ajută să estimezi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor, chiar şi în timpul înotului.

RESPIRAŢIE CONŞTIENTĂ

Când doreşti să te relaxezi sau să te concentezi, poţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas îţi va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a te ajuta să înţelegi mai bine cum respiri.

VÂRSTA DE FITNESS

Această funcţie foloseşte vârsta ta cronologică, activităţile de intensitate ridicată săptămânale, pulsul în repaus şi indicele de masă corporală sau procentajul de grăsime corporală4 pentru a estima dacă vârsta corpului tău este mai mare sau mică decât vârsta ta. Poţi obţine, de asemenea, sfaturi pentru a reduce vârsta ta de fitness.

ANTRENAMENTE ANIMATE PE ECRAN

Ceasul vine cu exerciţii animate preîncărcate, uşor de urmărit, care includ exerciţii cardio, de forţă, yoga, Pilates şi exerciţii de antrenament cu intervale de mare intensitate (HIIT), şi poţi descărca mai multe din aplicaţia Garmin Connect.

APLICAŢII DE SPORT INTEGRATE

Monitorizează toate modurile în care faci mişcare cu peste 25 de aplicaţii pentru sport preîncărcate pentru GPS şi interior, inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, înot în bazin şi multe altele.

ANTRENAMENT DE FORŢĂ AVANSAT

Acest profil de activitate detaliat afişează recordurile tale personale pentru scalare şi forţă direct la încheietura mâinii, plus grafice care indică ce grupe de muşchi ai lucrat.

ANTRENAMENTE HIIT

Foloseşte acest profil nou de activitate cu diferite cronometre pentru a monitoriza antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi antrenamentele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

CREAZĂ EXERCIŢII

Alege din peste 1 600 exerciţii pentru a crea propriile antrenamente în aplicaţia Garmin Connect. Apoi descarcă-le pe ceas.

ANTRENOR GARMIN

Obţine gratuit un antrenor de alergare personal la încheietura mâinii, care te va ajuta să te antrenezi pentru următoarele competiţii de 5 km, 10 km sau semimaraton.

MINUTE DE INTENSITATE

Am actualizat funcţia noastră pentru minute de activitate intensă pentru a-ţi oferi o imagine mai clară asupra momentului din zi în care le-ai efectuat şi în cadrul cărei activităţi. Poţi chiar şi să le vizualizezi ca un câmp de date în timpul activităţilor cronometrate.

DURATA DE VIAŢĂ A BATERIEI CU REÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Obţine o imagine clară asupra stării tale de sănătate cu o durată de viaţă a bateriei de până la 9 zile în modul ceas inteligent, până la 24 ore în modul GPS şi până la 8 ore în modul GPS cu muzică. O încărcare de zece minute adaugă până la 1 zi la durata de viaţă a bateriei în modul ceas inteligent sau 1 oră în modul GPS cu muzică.

MODUL DE ECONOMISIRE A BATERIEI

Prelungeşte şi mai mult durata de viaţă a bateriei ceasului tău inteligent prin activarea sau dezactivarea acestei setări.

REZISTENŢĂ LA APĂ

Acest ceas este rezistent la apă la 5 ATM făcându-l perfect pentru înot, duş sau o zi la spa.

Detalii tehnice

garantie - 2 ani
Diametru carcasa - 43
Brand - Garmin
Sticla - Safir cristal
Lasa un review pentru:Ceas Garmin Venu 2 Plus White Smartwatch 010-02496-12
asdasd