Tipuri de ceasuri - Caracteristici si mod de functionare

Tipuri de ceasuri - Caracteristici si mod de functionare

Pentru că ceasul de mână trebuie să fie extensia atitudinii, personalității și stării tale de spirit și în același timp să completeze ținuta cu stil, este esențial să îți alcătuiești o mică colecție cu piese care să meargă în orice situație.

În principiu, orice bărbat are nevoie de mai multe ceasuri, in functie de stilul de viata.

Noi va propunem 5 ceasuri diferite: unul pentru birou, un smartwatch de weekend, un ceas elegant, special pentru evenimentele formale, un ceas casual si unul de tip fashion.

1. Ceasul de tip casual – este potrivit pentru ţinutele lejere, de zi cu zi. Este o alegere corectă pentru zilele în care vrei să te îmbraci lejer. Poartă-l alături de outfituri comode, cum ar fi o pereche de jeans si T-shirt, sau chiar o cămașă.

casual

2. Ceasul clasic – oferă eleganţă şi rafinament.

Acesta este tipul de ceas pe care îl vei putea purta chiar şi după mai mulţi ani. Nu se demodează niciodată, este atemporal.

Optează pentru un model clasic atunci când vrei să emani o eleganţa discretă. Este caracterizat de linii clare, cele mai multe au cureaua din piele. Cadranul este alb sau negru iar numerotarea tradiţională.

clasic

3. Ceasul sport – un ajutor de nădejde pentru persoanele cu un stil de viaţă activ. E momentul să treci la următorul nivel și să alegi un ceas cu ceva mai multă personalitate. Un ceas sport vine la pachet cu un aspect mai tehnic și mai complex dat de cronograf, bezelul rezistent la scufundări, aspectul masiv, ceea ce îl face potrivit pentru ținutele relaxate. Totuși, în funcție de modelul pe care îl alegi, este posibil să intri în posesia celui mai versatil ceas din garderoba ta.

Dacă mergi pe un model clasic de la Garmin sau Tag Heuer, îl poți purta la aproape orice, mai ales în ținutele de weekend, dar în niciun caz la costumul de business sau smoching. În general, ceasurile sport sunt mai grele, create din metal mai dur, rezistent la șoc, sunt rezistente la apă, iar complexitatea funcțiilor lor și mecanismul mecanic le impun un preț mai mare decât al ceasurilor simple despre care vorbeam anterior. Se adresează celor care au nevoie de un model multifuncţional pentru a-şi măsura performanţele.

smartwatch

4. Ceasul elegant sau statement – este subtil dar cu impact.

Cel mai pretențios ceas din arsenalul tău de accesorii cu stil trebuie să iasă în evidență însă fără să fie exagerat în ceea ce privește coloristica, dimensiunea cadranului, etc. De fapt, ceea ce caracterizează un ceas statement este designul cu personalitate, materialele prețioase din care este executat – de obicei, aur sau platină – cadranele elegante cu cronograf la vedere, care ilustrează minuțiozitatea cu care a fost creat ceasul, elemente care ridică foarte mult prețul unei astfel de piese. În plus, mecanismele mecanice sunt cele mai sensibile și au nevoie să fie mânuite cu atenție. Așadar, păstrează ceasul tău statement pentru ocaziile cu adevărat speciale. Nu le purta oricând, la orice. Aceste ceasuri se potrivesc la ținute formale și evenimente pe măsură.

ceas statement

5. Ceasul de tip fashion – este creat pentru cei care vor să fie în trend. Se remarcă prin detaliile inspirate din ultimele trenduri în modă. Culorile şi materialele mixate modern sunt o alegere excelentă în special pentru persoanele care adoptă ţinute cool şi au nevoie de un ceas pe măsură. Pentru doamne şi domnişoare sunt piesa de rezistenţă a oricărui outfit, elementele decorative sub formă de pietre preţioase le transformă în adevărate bijuterii.

fashion watch

Intra pe www.bijuteria-gia.ro si alege ceasurile care îți definesc stilul!



Search engine powered by ElasticSuite