Ce pietre pretioase ti se potrivesc in functie de zodie: recomandari pietre pretioase si bijuterii

Ce pietre pretioase ti se potrivesc in functie de zodie: recomandari pietre pretioase si bijuterii

Fie ca esti o fire spirituala sau pragmatica, fie ca tii cont de efectele benefice ale cristalelor, sau pur si simplu culoarea pietrei pe care o porti iti da o energie buna, bijuteriile cu pietre pretioase si semipretioase iti reflecta si iti completeaza personalitatea.

Simbolurile preferate, pietrele norocoase și semnele zodiacale sunt acea linie fină dintre personal și magic. Semnul zodiacal transmite un mesaj despre personalitate, trăsături înnăscute, care nu pot fi modelate nici prin educație, nici de mediul în care trăim.

Este cunoscuta relatia unei femei cu bijuteriile ei si felul in care o femeie se conecteaza cu pietrele pretioase sau semipretioase. Culoarea, energia, stralucirea, toate ne influenteaza in viata de zi cu zi, iar acest articol vine cu recomandari inedite de bijuterii cu simbolul semnului tău astrologic, piatra pretioasa care iti aduce beneficii, până la bijuterii cu trăsături definitorii pentru semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Bijuterii pentru zodia Berbec

inel granat aur

Dacă te-ai născut sub semnul zodiei Berbec, înseamnă că ești o deschizătoare de drumuri, curajoasă, independentă și spontană. Îți plac bijuteriile ieșite din comun, cu forme inedite, care devin o declarație de stil și personalitate. De asemenea, Berbecul fiind o zodie de foc, ești cel mai probabil o fire pasională. Nu e de mirare, deoarece culoarea norocoasă a berbecilor este roșu aprins, care reflectă energia pură și vibrantă a acestei zodii. Așadar, bijuteriile cu rubin sau cele cu granat te vor face să te simți și mai puternică și-ți vor alimenta focul interior.

De asemenea, e important de știu că diamantul este dorit de absolut toate femeile indiferent de zodie, insa pentru femeia-berbec este „piatra cea mai norocoasa” așadar ai un motiv în plus să alegi bijuterii cu diamante.

Bijuterii pentru zodia Taur

inel smarald

Guvernat de planeta Venus, Taurul este o zodie care adoră să fie în centrul atenției, iubeste luxul si cauta rafinamentul in detalii si culori. Se spune că verdele este culoarea care hrănește spiritul nativilor din zodia Taur, așadar piatra care îi caracterizează cel mai bine este Smaraldul.

Astfel, o femeie-Taur se va simți minunat purtând bijuterii cu smaralde, peridot, turmaline verzi, indiferent că vorbim de o pereche de cercei, un colier sau un inel de logodnă cu un superb smarald. Femeia Taur alege bijuteriile care o fac fericita si se lasa influentata de culoarea, forma si design-ul bijuteriilor pe care le poarta.

Pentru femeia-taur, diamantul reprezinta piatra rafinamentului si nu se va zgarci niciodata sa combine smaraldele cu diamante sau sa poarte alaturi de pietrele verzi si bijuterii clasice cu diamante.

Bijuterii pentru zodia Gemeni

inel aur cu diamante si topaz

Gemenii au o personalitate vibrantă și plină de viață, astfel vor alege bijuterii care să îi reprezinte. Nu le plac bijuteriile statement, dar apreciaza bijuteriile geometrice si delicate inspirate din natura, precum fluturi, soare, flori si stele. Femeia Gemeni este o zeiță a aerului, o iubitoare de călătorii si moda, cu o curiozitate înnăscută care o împinge să facă mereu ceva nou.

Pentru nativii acestei zodii piatra norocoasă prin excelență este TOPAZUL. Pe lângă aceasta, Ametistul si Citrinul, aduc și ele beneficii si energie femeilor din zodia gemeni.

Femeile Gemeni sunt firi ingenioase și le place să comunice chiar și prin bijuteriile lor. Acesta este motivul pentru care aleg bijuterii precum brățări cu floricele, care zornăie și atrag atenția.

Violetul este o culoare norocoasă pentru Gemeni, deci o bijuterie cu ametist poate fi o alegere inspirată. De asemenea, opalul roz este o altă piatră a nativilor Gemeni, care îi ajută la clarificarea personalității lor duale, oferindu-le o stare de calm și liniște sufletească.

Bijuterii pentru zodia Rac

inel aur cu perla naturala

Femeile Rac sunt extrem de sentimentale și cred cu putere în traditii si semne.

Femeia Rac va prețui bijuteriile atemporale, neaparat din metal nobil, așadar alegerea va fi una care să dăinuie în timp, de preferat bijuterii clasice si nu in trend.

În cazul nativilor rac, fiind zodie de apa, PERLA este considerată piatra totem care le poartă noroc și îi protejează. Totodată, Piatra Lunii aduce și ea beneficii celor născuți sub acest semn zodiacal, atunci când este purtată. Natura lor emoțională le face pe femeile rac să aibă grijă de semnificația bijuteriilor mai mult decât de valoarea materială.

Bijuterii pentru Zodia Leu

Cercei aur raze de soare

Leii au cel mai spectaculos caracter din zodiac. Pentru această zodie, prin excelență piatra norocoasă este DIAMANTUL. Mai ales DIAMANTUL GALBEN natural si intens ca un Soare!

Femeile Leu adoră să fie observate de cei din jur, iar bijuteriile strălucitoare fac parte din arsenalul lor de seducție. Le plac bijuteriile îndrăznețe din aur in culoarea Soarelui, care atrag atenția și care pot impresiona imediat oamenii.

Fiind o zodie de foc, guvernată de soare, Leul va alege întotdeauna bijuterii din aur galben sau diamante spectaculoase, stralucitoare si safire galbene! Orice leoaică se va simți atrăgătoare purtând o pereche de cercei mari din aur galben, strălucitori, care vor atrage atenția la fiecare mișcare a capului. Pe langa diamant, va purta orice piatra in nuante puternice si in functie de stare: rubin, diamant galben intens si chiar si smarald daca trece printr-o „perioada verde” a vietii.

Bijuterii pentru zodia Fecioară

cercei studs cu diamante

Persoanele născute sub constelația Fecioarei sunt organizate și răbdătoare, guvernate de planeta Mercur. Fecioarelor le place să-și păstreze viața în ordine, chiar și când vine vorba de stilul vestimentar și accesorizare. Nu le plac piesele in trend sau de sezon, de aceea adoră bijuteriile minimaliste. De exemplu, cerceii candelabru nu sunt o alegere bună pentru femeile Fecioară, spre deosebire de cerceii studs care li se potrivesc perfect.

Fecioarele vor prefera bijuteriile simple și delicate, cum ar fi perlele, pentru a-și afișa stilul simplu, dar elegant. Modelul, forma și stilul bijuteriei sunt foarte importante pentru ele. În cutia de bijuterii a unei Fecioare nu vor fi văzute bijuterii colorate, ci bijuterii discrete, minimaliste si atemporale.

Bijuterii pentru zodia Balanță

femeia balanta si bijuteriile

Balanța este zodia cea mai iubitoare de frumos si de exclusivități!

Pentru femeia-balanta DIAMANTUL reprezinta piatra iubirii, iar Diamantul Galben este cea mai frumoasa piatra creata de natura doar pentru EA.

Au un gust estetic desăvârșit, îndreptat spre calitate si nișă. Tocmai de aceea, bijuteriile lor trebuie să fie unice, diferite de ceea ce poarta majoritatea femeilor, intotdeauna altele pentru ca isi va aduna o colectie personala impresionanta, colorata si sofisticata de bijuterii din aur cu pietre pretioase rare.

Delicate, romantice, feminine și emoționale, se spune despre femeile din această zodie că iubesc echilibrul și eleganța. Balanțele urmează în mod constant tendințele și își fac alegerile de stil în consecință.

Ele știu ce li se potrivește cel mai bine și pot transforma imediat o ținută foarte elegantă cu o piesă la modă. Femeilor Balanță le plac toate culorile pietrelor pretioase si le poarta in functie de stare, fiind cele mai versatile femei din zodiac:

-Smaraldul le face fericite

-Topazul le aduce marea la picioare cu tot calmul ei

-Safirul este latura roiala din personalitatea lor

O femeie Balanta stapaneste foarte bine stilul si poarta cu naturalete un colier tennis cu diamante la un tricou alb sau un colier exclusivist cu perle recoltate din Sudul Africii la costumul ei de baie, intr-o vacanta exotica. Iubesc accesorizarea si le vei vedea adesea purtand coliere in lungimi diferite, bratari masive statement sau alte combinatii. Pentru ele nimic nu este imposibil pentru ca stapanesc arta stilului si echilibreaza cu succes orice trend.

Bijuterii pentru zodia Scorpion

bijuterii aur si pietre pretioase in functie de zodie

Misterioase, pasionale si extrem de puternice – asa sunt nativele Scorpion. Au o carisma speciala si nu tin mortis sa iasa in evidenta cu accesorii de mari dimensiuni. Ba din contra! Iata de ce trebuie sa stii cum sa iti alegi bijuteriile in functie de zodie.

Nativa Scorpion va alege bijuteriile fine, discrete, dar rafinate. Adora negrul si va alege oricand diamante negre in detrimentul altor pietre pretioase si perle negre tahiti in detrimentul pietrelor colorate, pe care le va purta la orice eveniment, indiferent de tinuta. Se bazeaza mai mult pe atitudine decat pe bijuterii sau dimensiunea bijuteriilor, insa iubeste moda si accesorizarea si va investi in piese frumoase si atemporale pe care le va pastra toata viata.

Bijuterii pentru zodia Săgetător

inel rubin

Granatul este considerat cel mai important talisman al Săgetătorilor. Piatra îi va ajuta să ajungă la apogeul carierei, îi va proteja de spiritele rele și îi va călăuzi în viață. Este piatra care promovează relațiile de lungă durată și aduce în viața Săgetătorului pasiune și inspirație. De asemenea, albastrul este culoarea pentru Săgetători și, prin urmare, ar trebui să opteze pentru bijuterii cu safir și topaz. Un inel de logodnă cu safir sau topaz s-ar putea să fie cea mai inspirată bijuterie pentru o femeie Săgetător. Va purta cu drag diamantele albastre, safirele, diamantele negre si bijuteriile cu granate si rubine.

Bijuterii pentru zodia Capricorn

rubine

Femeile Capricorn sunt extrem de ambitioase si pragmatice, dedicate muncii si atingerii unor scopuri personale. Indiferent de costuri, le plac accesoriile clasice si de calitate, cu elemente inspirate din natura.

Aceste native nu se sfiesc sa dea bani grei pe bijuterii scumpe, de calitate si de valoare si nu vad asta ca pe risipa sau ca pe un moft, ci, mai degraba, ca pe oportunitatea de a investi banii cu cap.

Femeile Capricorn iubesc seturile, iar piatra lor norocoasă este granatul. Deopotrivă, se mai spune că un talisman excelent pentru nativele Capricorn este rubinul deoarece elimină efectele stresului, crește puterea fizică și intelectuală. Tot, în categoria talismane pentru capricorni se regăsesc și opalul, lapis lazuli și onixul.

Bijuterii pentru zodia Vărsător

safir

Femeia Vărsător stăpânește extrem de bine comunicarea. Nativele Vărsător se pot înțelege bine cu tot felul de oameni, de toate vârstele, dar au o personalitate interioară pe care o păstrează pentru ele și nu se deschid cu ușurință oricui. Sunt curajoase și deschise la minte și adoră să fie apreciate. Le plac ideile unice, inovatoare și captează atenția atunci când intră într-o cameră. Trăsăturile lor de personalitate se reflectă inclusiv în alegerile bijuteriilor. Femeile Vărsător fie vor purta bijuterii statement care le vor face să iasă în evidență, fie nu vor purta deloc.

Va purta mai multe bratari pe aceeasi mana si, in acest fel, va incerca sa isi demonstreze originalitatea.

Varsatorii sunt futuristi si vor alege, cel mai probabil, bijuterii excentrice. Iubesc Safirul, topazul, diamantele albastre si ametistul.

Bijuterii pentru zodia Pești

morganit

Femeile Pești sunt cunoscute ca fiind visătoare și emoționale. Iubesc eleganța, dar sunt comode, fiind coordonate în ceea ce fac de pacea lor interioară. Cu toate acestea, ele pot fi ușor influențate de oamenii din jur.

Deoarece dispozițiile lor se schimbă constant, alegerile lor de stil se schimbă odată cu emoțiile și cu moda pe care doresc să o urmeze an de an. Acest lucru le face puțin indecise, de aceea au nevoie de o cutie de bijuterii foarte mare. Femeilor Pești le plac bijuteriile atemporale, clasice, dar cu siguranta vei gasi si multe accesorii care nu sunt din materiale nobile. Este posibil să dorească să amestece diferite pietre si metale în bijuteriile pe care le poartă, pentru un efect jucăuș.

Ametistul este cea mai importantă dintre pietrele zodiei Peștilor, o piatră care îmbogățește spiritualitatea și stimulează vindecarea pe toate planurile. De asemenea, femeia nativă Pești poate alege bijuterii cu aquamarin si morganit (supranumit diamanul roz) deoarece se spune că este o piatră care îi ajută mai ales în relațiile personale dar și cele profesionale, făcându-le mai încrezătoare în ceilalți.

bijuterii femei aur

Oamenii se simt foarte conectați cu semnificațiile semnelor zodiacale. Purtarea unei bijuterii în concordanță cu simbolurile astrale este o practică străveche și fundamentală pentru a defini cine suntem și cum ne raportăm la această lume. Alege bijuterii pretioase din shop-ul nostru, care sa te reprezinte si sa iti influenteze energiile in fiecare zi.

Fii o femeie de aur, indiferent de zodie, pentru ca aurul nu se devalorizeaza niciodata.



Search engine powered by ElasticSuite