Inelul de logodna. Cum sa alegi diamantul potrivit pentru inelul de logodna si ce inseamna inel solitaire?

Inelul de logodna. Cum sa alegi diamantul potrivit pentru inelul de logodna si ce inseamna inel solitaire?

Inele de logodnă

Inelul de logodnă este dovada supremă de dragoste și apreciere. El pune baza unei relații de durată și joacă un rol important pentru îndrăgostiți. De aceea este important să alegi cu grijă modelul acestuia, deoarece această bijuterie va fi purtată pe termen lung și trebuie să corespundă perfect cerințelor persoanei iubite.

Fie că achiziția se face în secret sau împreună cu logodnica, este important să analizezi cu atenție colecția de inele de logodnă din aur de pe bijuteria-gia.ro. Ți-am pregătit inele de logodnă cu modele diverse, cu forme și culori care variază de la piese extrem de simple la bijuterii complexe.

Alegerea clasică se va îndrepta spre inele de logodnă din aur alb, acestea sunt perfecte pentru un cuplu care iubește valorile tradiționale și pentru o viitoare mireasă cu o colecție de bijuterii în această culoare. Dacă verighetele vor fi simple, poți alege un inel de aur Solitaire pentru a oferi un plus de strălucire bijuteriei.

Ce inseamna Solitaire?

O singură piatră prețioasă. Un singur diamant centrat într-un inel de aur, care poate avea diferite tăieturi și un carataj în funcție de bugetul fiecăruia. Cea mai clasică tăietură a unui inel solitaire este tăietura rotunda cunoscuta sub numele "tăietura briliant'. Însă poți opta pentru inel solitaire cu tăietură smarald, tăietură ascher, în formă de pară, ovală sau diamant inimă.

taieturi diamant

Descoperă inelele de logodnă cu diamant solitaire, o reinterpretare a eleganței care nu se demodează niciodată.

În cazul în care partenera poartă mai mult bijuterii în nuanțe silver sau bijuterii mai puțin convenționale, specialiștii recomandă un inel de logodnă din aur alb cu prindere stilizată a diamantului, adica un solitaire stilizat care rămâne în continuare o bijuterie statement. Acesta este mai ușor de accesorizat și se adaptează mai bine unei colecții de bijuterii complexe.

inel solitaire stilizat

Un inel de logodnă din aur este o alegere clasică, atemporală și extrem de sigură. Fie că optezi pentru un inel cu diamant sau pentru un inel cu perlă, valoarea acestuia va crește în timp. În plus acestea au nevoie de întreținere simplă, fiind extrem de rezistente.

Cu siguranță vei găsi inelul perfect în magazinele noastre și pe www.bijuteria-gia.ro!

Te vom ajuta să obții acel “DA” unic pe care îl dorești!




Search engine powered by ElasticSuite