Bijuterii aur cu pietre pretioase

Articolele 65-80 din 176

pe pagina
Setati descendent
  • Articolele 65-80 din 176

    pe pagina
    Setati descendent

    Bijuteriile cu pietre prețioase sunt piese care își păstrează mereu strălucirea și nu se demodează. Astfel de bijuterii sunt menite să strălucească mereu, asemeni celor mai valoroase obiecte de lux. În colecțiile Gia vei descoperi bijuterii din aur galben, alb sau roz, cu nestemate dintre cele mai valoroase precum diamant, rubin, smarald și safir!

    Aurul poate fi disponibil în diferite nuanțe și purități, în variante de 14K, 18K sau 24K. Pentru o bijuterie armonioasă, tipul de aur trebuie să se potrivească cel mai bine cu piatră aleasă și cu stilul bijuteriei. În colecțiile noastre vei găsi metale precum aur sau aur alb, pietre cu tăieturi impecabile de tip smarald sau Cabochon, dar și monturi dintre cele mai potrivite pentru pietrele prețioase, printre cele mai populare fiind cele cu gherute, cu caneluri sau cu șurub.

    Fii mereu în tendințe cu bijuterii cu pietre prețioase precum rubin, safir, smarald sau diamant! Designul lor este conceput pentru a se adapta mereu tendințelor actuale, iar o astfel de investiție își va păstra eleganța și caracterul unic, punând în evidență în mod aparte pe cea care o poartă!

    Designul bijuteriilor de aur cu pietre prețioase pune accent pe minimalism și forme geometrice, abordare care se concentrează pe simplitate și eleganță. În acest mod sunt cel mai bine puse în valoare calitatea și frumusețea pietrelor prețioase atemporale. Anumite detalii precum insertiile de diamante nu fac decat sa accentueze frumusețea inegalabilă a pietrelor prețioase, adaugand un plus de farmec si noblete.

    Descoperă în colecțiile noastre secretele bijuteriilor rafinate cu pietre prețioase, și află cum să combini aceste minunate accesorii în funcție de ocazie și stil personal! Pune-ti în evidență personalitatea prin intermediul bijuteriilor potrivite cu rubine, safire, smaralde, topaze sau diamante, prelucrate atent pentru a sublinia cat mai bine unicitatea unei persoane!

    Bijuterii clasice și mereu actuale, colierele, inelele cu smarald și diamante sau cerceii lungi din aur alb te vor incanta mereu cu prețiozitatea lor, făcând din astfel de achiziții o investiție de neegalat în eleganță și rafinament!

    Search engine powered by ElasticSuite