Articolele 1-16 din 160

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  • Articolele 1-16 din 160

    Pagina
    pe pagina
    Setati descendent

    Diamantele sunt renumite pentru că fac parte dintre cele mai frumoase și precise creații ale naturii, cu o strălucire și o claritate de neegalat. Bijuteriile cu diamante își găsesc locul binemeritat și în colecțiile Gia a bijuteriilor cu pietre prețioase. Diamantele perfecte, alese atent, au specificații de top, o tăietură clară și culoare pură, evidențiind calitatea lui. 

    Stil, eleganță și design actual, toate acestea te așteaptă în creațiile de bijuterii de aur cu diamante, pentru un look de neegalat! Inele, coliere sau brățări cu diamante, oricare dintre piesele cu diamante din colecțiile Gia pot exemplifica o viață strălucitoare, deoarece îmbină perfect tăieturi fancy, ingeniozitate artistică, precum și măiestria în prelucrare. 

    Pregătește-te pentru întâlniri de neuitat cu diamante belgiene în stil fancy naturale, în culori intense și cu tăieturi executate perfect!

    În colecțiile Gia Marquise Diamonds vei descoperi coliere ovale și elegante de tip Marquise Cut, tăietură care permite bijutierului să păstreze cea mai mare parte a pietrei brute posibila pentru tăieturile briliant! Tăietură de tip briliant maximizează strălucirea prin numeroasele sale fațete, un cut perfect fiind dealtfel contribuția creatorului care dorește să puna cât mai bine în lumina calitatea și frumusețea căutate la aceste geme. 

    Picături de ploaie caldă de vară sau cu strălucire intensă precum a Soarelui, diamantele fancy galbene își găsesc locul în colecțiile noastre de brățări si coliere. Ce spui despre niște cercei cu creole din aur roz 18K, decorați cu diamante albe care formeaza jumatati de floare? Astfel de bijuterii iți conferă un look inegalabil, rafinat și romantic, perfect pentru momente dintre cele mai alese! 

    Efectele trecerii luminii se regăsesc atât in culoare, cât și în tăietură și montaj, iar o tăietură perfectă poate oferi un maxim de strălucire acestor „lacrimi ale zeilor”. Poarta astfel de bijuterii fie în piese din colecțiile Gia Art sau Gia Solitaire, unde sunt evidențiate singular, fie în combinație cu alte pietre prețioase precum rubin, safir sau smarald, cu diamante microsetate din aur alb, galben sau roz! Oricare dintre inelele, pandantivele sau cerceii incrustați cu diamante îți conferă acel aspect unic și extraordinar cum doar astfel de bijuterii îți pot oferi!

    Search engine powered by ElasticSuite